29. marraskuuta 2012

Pikaista päivitystä

Kakara on ollut koko viikon, miten sen nyt kiltisti sanoisi... Rasittava. Jatkuvasti ollaan puremassa käsiä, sänkyä, kenkiä tai pöytää tai roikutaan lahkeissa ja revitään mun sängystä patjaa pois... Onhan tuo vallan ihana, siis silloin, kun se nukkuu ja silloin kun mulla on ruokaa tai lelu kädessä. Mutta annas olla kun pikkuherra jää sekunniksi ilman huomiota... Huhhuh.

Jos Tore ei ole tekemässä pahojaan, se vetää omaa rallia mun sängynaluslaatikoiden päällä, onneksi se ei mahdu sinne kauaa :D

Noh, kai se tuosta taas tasoittuu. Ei vaan tee hyvää nää pitkät yksinolot, kun sen jälkeen on pikkasen energiaa. Pitänee kehittää lisää aivotyöskentelyä kakaralle.

Päivityksiä tulee tästä lähtien enimmäkseen vain viikonloppuisin, helmikuuhun asti istun koulun penkillä lähes joka päivä kahdeksasta puoli neljään, siihen päälle läksyt, tuon kakaran hoito ja joskus voisi ehkä nukkuakin, joten ylimääräistä aikaa ei paljoa löydy.

Tokoilut sujuu hyvin, eteentulo toimii jo ihan mahtavasti, vielä en vaan ole saanut aikaiseksi liittää siihen käskysanaa. Sivulla alkaa oikea paikka jo löytyä ja seuraavaksi lähdetään työstämään seuraamista. Näiden lisäksi on vähän temppuiltu, mutta eipä meidän temppulista vielä kovin pitkä ole.


Kuvassa 9vko 3pv

6 kommenttia:

  1. Tule lauantaina pentureffeille ja tuo Tore riekkumaan siskojen kanssa:) Saa kunnon energian purut:D Meillä kanssa Briassa on mielettömästi energiaa, etenkin jos mulla on ollut aamuvuoro...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekis kyllä mieli tulla, mutta taitais mennä aikataulut liian tiukalle. Me yritetään päästä silloin 16. päivä pentutreffeille, jos vaan kelit sallii, olis ainakin just sopiva ajankohta meille, kun tosiaan sillon sattuu olemaan autokin käytössä ja oon muutenkin Lohjan lähellä liikkeellä :)

      Poista
  2. Voi mikä riiviö! :D Vaikka taitaa meillä kaikilla olla vähän samansuuntaista ;) Jos oma aikataulu on kiireinen niin se ei kyllä yhtään hepota pennelin energianpurkausta .

    Ja vautsi teidän tokoille! Mä en ole vielä ottanut muuta kun kaukoja. Voisi tuota eteentulemista alkaa treenaamaan. Oletko ihan vain kutsunut istuen ja houkutellut oikeaan paikkaan ja sitten palkka? Vai tuleeko jo ihan seisoessa eteen. Sivulletulon haluaisin houkutella kosketusalustan avulla (Kuten Kenin&Ylvan blogissa, Ylvalle opetettu, jos olet kuikuillut sen 13 viikkoisvideon). Meillä kuitenkin ollaan nyt siinä pisteessä että etutassut hakee alustalle ihan ok, mutta pyörimistä on vielä hieman liian aikaista alottaa, maltti ja kärsivällisyys neitosella herpaantuu :D

    Ja tuu ihmeessä pentutreffeille! Me mennää tosiaan Typyn kanssa, sitten Bria tulaa ja Maija meitä "koutsaamaan" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa nää kelpikakarat olla kaikki aikamoisia riiviöitä toisinaan :D

      Opetin tuon tulemaan suoraan seisoessa eteen, Tore kun pyörii muutenkin aina mun ympärillä, niin naksuttelin vaan aina pennun ollessa sopivassa kohdassa. Ja istumistahan tuo tarjoaa aina ensimmäisenä, joten sen liittäminen tuli kuin itsestään :D

      Me ollaan käytetty tuota samaa tekniikkaa sivulletulon opettelussa :) Se pyörimisen opettelun alku oli kyllä aika toivotonta, mutta nopeesti se idea onneksi ymmärrettiin :) Alkuun palkkasin ihan siitä, että T liikautti edes vähän jompaakumpaa takajalkaansa ja etujalat pysyivät alustan päällä. Siitä sitten pikkuhiljaa nostamaan vaatimuksia ja nyt tuo pyörii alustan päällä molempiin suuntiin pienellä käden liikkeellä, muutama kerta on pyöritty jo ilman alustaakin :)

      Pentutreffeille houkuttais kyllä tulla, mutta taitaa jäädä huomisen treffit vielä välistä.

      Poista
  3. Vai ollaan sielläkin jo kunnon vauhdissa. :) ei kun vain riehumaan saman henkisten koirien kanssa, meillä ainakin on toiminut! ja kurinpitoa mukaan. :) Teilläkin tottikset täydessä vauhdissa, vau, onnea saavutuksista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauhtia meillä kyllä riittää! Taitaa meilläkin muiden koirien kanssa riehuminen toimia, päästiin tänään vihdoin kokeilemaan toisen pennun kanssa leikkimistä :)

      Poista