16. marraskuuta 2012

Junia ja lahkeissa roikkumista

Tore on taas keksinyt uuden tavan ärsyttää ihmisiä. Ulkoilu sujuu muuten hyvin, mutta nyt tuo on keksinyt, kuinka hauskaa on repiä kengännauhat auki ja hypätä ihmistä vasten ja napata housuista kiinni... Yritä siinä sitten olla huomioimatta kelpiä, joka nappaa housujen mukana palan nahkaa ja sen jälkeen päättää yrittää tukehduttaa itsensä ruohotuppoon tai puunlehteen. Kieltämisestä tuo vaan innostuu ulkona entistä enemmän, joten kai me tuolla huomioimattomuudella jatketaan, vaikka se aika kivuliasta mun jaloille onkin.

Muuten ollaan edistytty taas hyvin. Naksutin löytyi vihdoin piilostaan, joten aloiteltiin siihen ehdollistamista. Kontakti löytyy jo pidemmäksikin ajaksi putkeen ja sitä ollaan jo vähän päästy naksuttelemaan. Kosketusalustaan ollaan tutustuttu ja Tore on ymmärtänyt sen idean varsin hyvin. Luultavasti huomenna aloitellaan eteen istumisen opettelua, tällä hetkellä meillä riittää luoksetuloksi kosketusetäisyydelle tuleminen. Jätetään vanha luoksetulokäsky entiselleen ja otetaan tuo eteen tuleminen siihen rinnalle eri käskyllä. Saadaan jatkossakin käyttää tuota vanhaa käskyä metsäreissuilla, kun en kuitenkaan koskaan siellä jaksa vaatia kovin tarkkoja liikkeitä.

Pissat ja kakat ovat tulleet edelleen pääasiassa ulos. Tänään, eilen ja keskiviikkona joka päivä yhdet pissat sisälle, kaikki muut ulos. Se on muuten jännä, että mun seurassa tuo ei koskaan pissaa sisälle, mutta jos jätän sen hetkeksikin kämppiksen kanssa kahdestaan, tiedän jo hakea paperirullan valmiiksi.

Eilen käytiin juna-asemalla. Junat eivät jännittäneet yhtään, joten pidettiin pieni luoksetulotreeni, jota jatkettiin vielä prisman pihalla. Samalla reissulla käytiin mustissa ja mirrissä, josta mukaan tarttui pari uutta lelua ja palkkauspatukka.
Tänään käytiin pienellä seikkailulla metsässä. Se on vielä uusi ja jännä paikka, joten Tore pysyy hyvin lähellä, mutta sitä iloa tuskin kestää kauaa. Tutuissa paikoissa T ei todellakaan pysy lähellä, eikä metsä tule olemaan vieras paikka kovin pitkään...

Meillä muuten nostettiin toinenkin korva yön aikana pystyyn! :)



1 kommentti:

  1. Voi mikä söpis se on <3 Meidänkin pitäsisi käydä vähän metsäilemässä. Ollaan lähinnä Turon seurassa lähdetty pihalta pois. Voisi olla sunnuntaina ohjelmassa jos olisi hyvä ilma!

    VastaaPoista