12. marraskuuta 2012

Kolmas päivä takana

Pennulla oli tänään runsaasti ylimääräistä energiaa. Jäähyllä on oltu monta kertaa ja häkissä on joka kerta kiljuttu pitkän aikaa. Sylissä rauhoittuminen joutui myös treenauksen alle, vaikka eilen se sujui vielä todella hyvin. Tänään ei vaan olisi malttanut millään pysähtyä.

Yöllä herättiin kerran huutamaan, mutta tosi nopeasti T tajusi, ettei se auta mitään ja jatkoi uniaan.

Yöllä ja koulupäivän aikana ei ollut tullut yhtään pissaa sisälle, eli tuo pystyy jo nyt pidättämään reilut seitsemän tuntia... Päivän saldona siis kaksi pissaa sisälle, kaikki muut asiat ulos. Yksinolo sujui hyvin, koneella oli äänten tallennus päällä ja sen mukaan pentu on metelöinyt seitsemän tunnin aikana yhteensä noin kaksi minuuttia.

Luoksetulon idea on ilmeisesti ymmärretty. Huomiseksi on luvattu suht hyvää keliä, joten päästään luultavasti kokeilemaan, miten luoksetulo onnistuu ulkona. Yritän samalla reissulla saada ulkokuvia, jos ehditään tarpeeksi valoisaan aikaan treenaamaan. Kontaktiakin ehdittiin tänään vähän harjoittelemaan, T tajusi idean nopeasti ja hakee kontaktia tosi helposti. Mahtava pentu!



4 kommenttia:

  1. Onnea pennusta! :) Mielenkiinnolla jään seuraamaan pienen kasvua. Mulla jo alkaa pentukuume nostella päätään kun aika kultaa muistot. Ehkä on hyvä päästä lukemaan niistä pentuaikojen realiteeteistä niin ei tarvitse kärvistellä kuumeisena... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla on ilmeisesti vakavasti kroonistunut pentukuume, se ei ole kadonnut vieläkään :D

      Poista
  2. Voi mikä ilme Torella tuossa kuvassa, ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tore hallitsee kaikki suloiset kerjäysilmeet :D

      Poista