28. lokakuuta 2016

Lihashuoltoa ja treenejä

Tore pompotteli takajalkojaan taas keskiviikkona pitkän tauon jälkeen. Mitään normaalista poikkeavaa ei olla tehty ja agissakin se on ollut mukana vain pari kertaa (ja niistäkin jo hetki aikaa), eikä kummallakaan kerralla tehnyt paljoakaan. Ilmeisesti se sitten vaan vaatii säännöllistä osteopatiaa teki mitä hyvänsä. Pitää taas varailla sinne aikaa.

Hieroin kuitenkin molemmat pompottelulenkin jälkeen läpi. Traulla ei tälläkään kerralla mitään kummempaa, niskaa sai hetken pyöritellä ja lapojen takana pientä kireyttä, ei mitään muuta. Tore taas, hierottu viimeksi kolme viikkoa sitten ja oli taas koko koira aika juntturassa. Etupäässä nyt ei mitään normaaleita kireyksiä isompaa ollut, selästä SI-nivelen alueelta tuli kivat rutinat eikä reidetkään mitenkään jumittomat olleet. Keskityin kuitenkin enemmän selkään, sieltä ne sen jumit kuitenkin lähtee, availlaan reidet viikonloppuna. Jos siellä nyt SI-nivelessä taas jotain vinoutta on, niin jumiutuuhan se todennäköisesti aika nopeasti uudelleen, mutta mennään tiheällä hierontavälillä taas osteopaattikäyntiin asti, jos sillä saisi pidettyä oireet edes jotenkin kurissa.

Pari päivää saatiin tällä viikolla nauttia lumesta, eilen saatiin taas vettä...
Torella oli maanantaina ohjatut rallytreenit. Tehtiin muutamia yksittäisiä uusia liikkeitä, peruuttelin peilin edessä (miten ne askeleet onkin niin vaikeaa laskea oikein!) ja loppuun lyhyt kisanomainen ratapätkä. Vieras halli ja Toren lempparikaveri samassa ryhmässä, mutta keepis malttoi silti keskittyä loistavasti. Mitä nyt pari kertaa meinasi hajut viedä pienen keepiksen mukanaan. Treenien jälkeen pimeässä onnistuin tiputtamaan avaimet nurmikolle, mutta herra keepishän kävi etsintäreissulla heti katsomassa että hei, täällä maassa on jotain tuttua. Sen jälkeen ollaan tutustuttu esine-etsintään...

Trau kävi tänään agiliitelemässä:


Tehtiin ensin 6-23, täyskorkea A kun on vielä työn alla. Traulla meni lujaa, mulla ei. Pitäisi kuulemma juosta eikä hölkkäillä... Ja sen radankin voisi yrittää opetella niin, ettei tarvitse pysähtyä muutamaa kertaa ihmettelemään. Hupsis. Haki seiskaputken pelottavan hyvin, puomi löytyi ilman mitään ihmettelyjä, tuli 13 putkesta seuraavalle hypylle tosi kivasti, vaikka olinkin odottamassa kauempana. 16 oli vähän vaikea, ne hypyt poispäin musta on Traulle edelleen vaikeaa. Siinä sähläämisen takia meinasi olla 18 putki hukassa, mutta toisella yrityksellä saatiin sekin sujumaan aika kivasti, vaikka hypylle pitikin saattaa aika pitkälle. 20 putki löytyi sekin, odotin karkaamista Traun suosikkiesteelle puomille, mutta eihän sillä ollut ajatustakaan siihen suuntaan.

Loppuun halusin vielä kokeilla 1-4 pätkän, ajattelin että kakkoshyppykin voi olla Traulle ongelma. No eihän se ollut, turhaan sitä mietin.

Harmi ettei ollut videokameraa mukana, ohjaajan eksymisistä huolimatta Trau teki täysillä ja jopa haukkui mennessään. Koiran osalta hirmu onnistuneet treenit, aina se vaan osaa yllättää.

Ensi viikolla saan vihdoin taas hallikortin, päästään työstämään keppejä ja keinua loppuun. Ja Tore pääsee rallyilemaan lämpimään halliin, kun ei tuo ulkona treenaaminen enää niin innosta ja sisältä loppuu tila kesken. Eiköhän sekin saa taas vähän kevyitä agijuttujakin tehdä, kunhan saadaan selkä ensin takaisin kuntoon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti