10. lokakuuta 2016

Hyppytekniikkaa ja videoo


Hurtat pääsi taas käymään hallilla, Torekin pienen tauon jälkeen. Tehtiin vähän hyppytekniikkaa, Tore teki muutaman kerran perussarjan ja Trau sen lisäksi korkeuden arviointia. Traulla on rimat ratatreeneissä yleensä 20(-25)cm, isompia ei ole hypätty mutta niin vain kevyesti lensi nakki yli kolmevitosestakin.

Hyppytekniikan lisäksi molemmat teki pari kertaa lyhyen ratapätkän, Traun kanssa vähän sähläiltiin mutta sujuihan se lopulta. Tore teki vähän rallytreeniä ja Trau kokeili pitkästä aikaa muutaman kerran keinua, teki tosi reippaasti. Ja itsenäisesti. Miksei se radalla voi olla yhtä itsenäinen ja estehakuinen...

Ennen ja jälkeen treenien pääsivät juoksemaan Ditan ja Lunan kanssa lenkit.

Toren närästelykin helpotti ainakin hetkeksi (katsotaan vain, ehkä se jo ensi yönä herättää taas kun menin kirjoittamaan noin) ihan sillä, että se saa aamuisin turvotettua pellavarouhetta kera piimän ja muutaman turvotetun nappulan, ja iltaruoan joukkoon sekoitettuna maitohappobakteereja. Toivottavasti nämä nyt toimii jatkossakin.

Ja videoon, jota en jaksanut käsitellä mitenkään huolella, mutta menkööt. Rallyjuttuja ja keinua lukuunottamatta videolle taisikin päästä kaikki mitä tehtiin vaikka reilu tunti hallilla taas vierähtikin, saivat levätä kunnolla väleissä:

2 kommenttia:

  1. Millä ohjelmalla muokkailet nuo videot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan movie makerilla, siinä riittävät ominaisuudet mulle :)

      Poista