23. lokakuuta 2016

Vetopuuhia

Trau teki viime viikon treeneissä hyppytekniikkaa ja tällä viikolla treenit jäi mun sairastamisen takia välistä, joten ei niistä sen enempää. Hyppytekniikat meni kivasti ja sain koutsiltakin mielipiteen siitä, että rakenteesta huolimatta minien välit on hyppytekniikassa tolle just eikä melkein sopivat. Ja ihan kivalla tekniikalla Trau hyppää.

Ollaan oltu tämä viikko Eurassa ja päästy taas muutamaan otteeseen kaverin huskylauman kanssa lenkkeilemään. Tore osaa olla siellä kyläillessä jo kovin itsenäinen, juoksee yksinään takapihalle koiratarhojen viereen ulvomaan ja käy ainoastaan välillä vilkaisemassa etten ole karannut minnekään. Keepis on myös vihdoin huomannut, etta huskytkin ovat ihan kelvollista leikkiseuraa. Alkuviikolla se leikki jo pentujen kanssa, loppuviikolla vedettiin rallia aikuistenkin kanssa. Onhan huskyt välillä vähän rajuja leikeissään, mitä herkkiksen on toisinaan vaikea ymmärtää, mutta yllättävän hyvin niillä kuitenkin osui leikit yhteen.

Päästiin samoilla reissuilla pari kertaa testaamaan kickbikeä. Vetohommat on olleet aika harvinaista huvia ja vain canicrossailua, joten otettiin molemmilla kerroilla vaan pari lyhyttä pätkää testimielessä. Torella oli kivaa! Kaikki käskyt edelleen muistissa eikä haitannut outo vempele perässä. Ja olihan se kikkari pyörää tukevamman ja turvallisemman oloinen. Ja mahdollisesti mun jonkun ajan päästä, jos siitä saisi taas lisää intoa vetohommiin...

Huomenna suunnataan taas kotia kohti ja illalla Tore pääseekin rallyilemaan.  Hallikortin saan reilun viikon päästä, Traulla alkaa keppi- ja keinutreeni, muut esteet sillä alkaa olemaan kunnossa. Lämpimässä hallissa varmaan tulee tehtyä rallyakin enemmän ja eiköhän keepiskin agia saa vähän tehdä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti