1. marraskuuta 2016

Hullut hallilla


Pitihän sitä suunnistaa hallille heti kun hallikortti astui voimaan. Varsin lennokkaat koirat mulla oli mukana, huomaa kyllä että ollaan liikuttu vähän vähemmän kuin normaalisti. Ei vaan tuolla pimeässä, kylmässä ja märässä lenkkeily aina innosta. Hallilla tosin oli tänäänkin vähän lunta maassa, ehkä sitä huomenna saadaan taas tännekin.

Kerrankin mulla oli kunnollinen valmis suunnitelma ja onnistuin jopa pysymään siinä. Trau jatkoi parin viikon takaisella teemalla, kerrattiin vähän että musta poispäinkin voi hypätä. Niiden lisäksi pieni hyvänmielen putkirallattelu ja keinua, joka ilmeisesti sujuukin jo ihan omalla painolla ilman, että kenenkään tarvitsee olla toista päätä laskemassa. Sen kokeileminen taisi jännittää omistajaa enemmän kuin koiraa, yhden keinukammoisen kanssa treenanneena.

Tore rallyili, tosin vähän turhan lennokkaasti ja esimerkiksi mun ympäri kiertämisistä tuli aika laajoja. Putkirallateltiin senkin kanssa ja kokeiltiin keinua pari kertaa, sekään ole sitä ennen ilman apuja tehnyt mutta ihan kivastihan se sujui, vähän sähläten vain. Mun tosiaan piti jarruttaa vähän vastaan, mutta keepis painoi niin kovaa vauhtia ettei siinä mitään ehtinyt. Jatkettiinkin hommaa erittäin namiavusteisesti, niin löytyi vähän järkeä siihenkin hommaan.

Treenausten jälkeen hurtat vetivät vielä kunnon rallit. Saatiin olla hallilla ihan keskenämme, joten päästin ne mukaan apureiksi esteitä keräilemään. Apureista tosin oli enemmän haittaa kuin hyötyä, kun sai esteitä kannellessa väistellä täysillä juoksevia koiria...

Sen pidemmittä puheitta, videokamera oli hetken tauon jälkeen mukana. Huomatkaa ensimmäisellä leikkipätkällä Toren uudet pinkit valjaat, jotka käytiin eilen sille hakemassa. Ei tarvitse enää treeneissä seinään kiinnitettynä riuhtoa pannassa.

Kannattaa taas muistaa klikata HD päälle:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti