29. huhtikuuta 2016

Treeniä ja osteopatiaa

Jatkuvaan sateeseen ja tuuleen kyllästyneenä suunnattiin eilen heti ikkunasta katsomisen jälkeen hallille. Hetken päähänpisto eikä mitään suunnitelmaa tekemisistä, mutta kai me jotain saatiin aikaseksi. Trau jatkoi hyppytekniikkaa, vähän eri treeniä mitä viimeksi, ja loppuun vähän putkitreeniä. Ei sinne putkeen menemisessä mitään ongelmaa ole jos namialusta odottaa toisessa päässä, ei mitään väliä missä itse huitelen.

Traun taukojen aikana Tore pääsi rallyilemaan. Kesätehtävänähän oli se nakki pois naamasta, joten tehtiin se nyt, vaikkei kai vielä kesä olekaan. Pallo taskuun ja keepis teki vallan kivasti! Vähän vinossa, mutta sekin korjaantui heti kun vaihdoin pallon samalle puolelle koiran kanssa. Mein seuruun ongelmahan ei todellakaan ole koira, vaan liikaa nakkiin kiinni jäänyt omistaja :D Seuruun lisäksi tehtiin saksalaista käännöstä, pallosta kiihtyneenä keepis teki jotain ylimääräistä juoksulenkkiä, mutta ruokapalkalla malttoi keskittyä ja lopulta se onnistui pallonkin kanssa. Seuraamisesta istumaan ja maahan, molemmat ihan ok, makasi kyllä vähän vinossa (koska musta on tullut näin tarkka, pitäiskö sittenkin tokoilla?) sitä ah niin ihanaa palloa kytätessään, mutta sujui sekin lopulta. Ja kun kerran agihallilla oltiin ja esteet Traun treenin takia kentällä, niin pitihän sitä vähän niitäkin käyttää. Putkea rallytyylillä, tuli putken jälkeen tosi kivasti seuraamaan! Ja loppuun pari supermatalaa hyppyä joiden kautta putkeen, ai että keepistä on edelleen niin kiva ohjata. Tarvinnu juosta itse yhtään.

Treenien jälkeen pari tuntia lepoa ja Tore osteopaatin uusintakäsittelyyn. Lannerangassa nikamalukkoja, kuuluvat kuulemma asiaan ja aukesivat hyvin. Ja jösses kuinka ison eron Toressa huomasi heti! Se seisoa tönötti paljon paremmassa ryhdissä ja selkään tuli lisää joustoa. Ja ravasi hihnassa tänään tosi nätisti, vaikkei ole oikeastaan koskaan ravannut mun kävelyvauhdissa. Näköjään sekin on mahdollista. Nyt otetaan taas pari päivää rauhaksiin ja sen jälkeen saadaan palata normaaliin liikuntarytmiin, vetohommiakin saadaan kuulemma aloitella ensi viikolla jos siltä tuntuu. Tarkkaa seurantaa vaan ja toivotaan että keepis sitä taas kestää :) Käydään kesäkuussa vielä "tsekkauskäynnillä" varmuuden vuoksi, siihen asti ihan normaalia eloa.

Trau kävi myös tänään agihallilla. Ärh, sehän melkein haukkui vuoroa odotellessaan, ei koskaan pitäis mennä kehumaan että omistaa niin hiljaisen ja kaikissa tilanteissa rennon koiran. Pidettiin kunnon kontaktireeni:


Juoksarikehikkoa mulla ei tietenkään ollut matkassa mukana, mutta koutsi oli kontaktien jälkeen palkkaamassa, eikä Trau edes yrittänyt kertaakaan hypätä liian kaukaa (paitsi kerran puomille mennessä...). Kaverit siirtyi viereiselle kentälle treenaamaan, ja siitäkös Trau häiriintyi. Paineli taas esteistä ohi ja selvästi haki muita koko ajan, mutta malttoi sentään lopulta keskittyä. Ehkä meidän putkitreenistä oli jotain hyötyä, ei tarvinnut saatella yhtä pitkälle kuin yleensä.

Nyt voidaankin molempien kanssa ottaa loppuviikko rennosti :)

Maaliskuulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti