25. huhtikuuta 2016

Agiepikset ja rallyy

Trau pääsi eilen elämänsä ensimmäisiin epiksiin ja supermölleihin. Tuttu halli, joten sen puoleen ei mitään sählinkiä. Vähän lipsahti pelleilyn puolelle koko homma, ja mulla oli pieniä vaikeuksia ohjata, kun nauratti Traun temput. Etenkin sillä surkeammalla radalla, josta en kehtaa edes videota julkaista :D Toisella radalla varmistelin ekan radan ongelmakohtia, joka toki kostautui siinä, että ohjaussuunnitelmat ei ihan pitäneet ja tuli uusia ongelmakohtia. Mutta oli kivaa kuitenkin! Trau pysyi hyvin lähdössä molemmilla radoilla, ja oli sen verran yksinkertainen rata että ohjaajakin muisti minne oltiin menossa.

Ja ai että tykkään siitä, että ratojen välissä osataan ottaa rennosti. Siellä se taas makoili hälinän keskellä tassut kohti kattoa rapsutuksia kerjäämässä. Lopulta sai tuomarinkin rapsuttamaan, kun sattuikin olemaan corgiharrastaja myös, vaikka neiti corgi keräsi kyllä huomiota aika tasaisesti miltei kaikilta :D


Epistelyjen ja jäähkälenkin jälkeen Trau kotiin nukkumaan ja Toren kanssa nokka kohti toista hallia. Oli vähän vauhdikkaampaa rallyrataa tiedossa. Eniten taisi jännittää se, säntääkö keepis hypyn jälkeen samalla linjalla olevaan putkeen, vai malttaako tehdä mun kanssa välissä olevan kyltin. Tekihän se! Jotain uusiakin kylttejä tais taas tulla, ei jääty pohtimaan niitä sen enempää vaan tehtiin muiden perässä. Torehan tekee vaikkei osaisikaan, vähän kun kädellä huitoo ohjetta niin toimii.

Täähän olikin sitten vika kerta tossa kurssilla, jatkossa luotetaan siihen, että saadaan niitä tuurausvuoroja rallyryhmistä ja tehdään itsekseen ja kavereiden kanssa. Tehtiin treenien lopuksi vähän sotasuunnitelmaa kesäksi: se seuraaminen vihdoin kuntoon ja nakit pois kuonosta, eteentulo varmaksi ja suoraksi ja ohjaaja opettelee kyltit siten, ettei jokaisen kohdalla tarvitse erikseen miettiä että mitäs tässä pitikään tehdä. Muutenhan noi alokasluokan kyltit on Torella aika hyvin hallussa (ja tekeehän se jo mestariluokankin liikkeistä osan), lisää varmuutta niihin ja palkkausta vähemmälle. Periaatteessa jos en ole laiska, niin vois kattoa loppukesään/syksylle jo jotain kisoja... Ehkä.

Edustuskuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti