1. huhtikuuta 2016

Mökkireissu

Pääsiäinen mökillä. Tarkoitti koirille sitä, että oltiin ulkona joka päivä melkein koko valoisa aika, mitä nyt Trau piti jossain välissä tuupata jo sisälle nukkumaan, alkoi meno olla sen verran väsynyttä. Juostiin pelloilla, seikkailtiin metsässä, koirat höntsäili menossa mukana pihahommissa. Trau lahjoitti mulle löytämänsä peuranjalan. Kivaa niillä oli, ja alkuviikon mulla olikin kotona varsin rauhalliset koirat. 

Trau kävi eilen uusintaultrassa, tyhjää täynnä edelleen. No, asioilla on kaksi puolta, ens viikolla suunnataan taas aksailemaan ja mietitään pentuhommia uudestaan syksyllä. Jotain näyttelyitäkin oon vähän katsellut kesälle, jos johonkin kehään jaksais sen kanssa vielä lähteä pyörähtämään. Tore pääsee ens viikolla hallille myös, käydään 3-4 kertaa rallyilemässä alkeiryhmän mukana, siitä vapautui sopivasti meille hetkeksi paikka. Kesäkaudella metsästetään sitten tuurausvuoroja, en viitsinyt vakipaikkaa ryhmästä vielä ottaa. Katsotaan nyt ensin mitä lajista tykätään, ja kesän suunnitelmatkin on kaikki vielä niin auki, etten kovin montaa vakipaikkaa ryhmistä tähän kohtaan edes halua. Ja jos se koiratanssikurssikin jossain vaiheessa alkaa, niin eiköhän tuo riitä, rallya voi onneksi treenata itsekseenkin. 

Kuvia mökkireissusta on paljon, mutta ne eivät ole vielä ehtineet ihan käsittelyyn asti... Muutamat pikamuokkaukset tein kuitenkin:

Auta kesää, syö jäätä T. Tore

Talven vikat lumileikit

Ja neiti Ira, joka ei halunnut ulkoilla ihan yhtä paljon kuin me muut, vaan istui ikkunalla vahtimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti