15. huhtikuuta 2016

Traun agiliidotTänpäivänen treeni. Kepit luonnollisesti jätettiin Traun kanssa välistä, kun ne on edelleen (laiskan) treenin alla. Hirveen innokas corgi mulla oli mukana, paineli menemään häntä heiluen ja lähdössä pysymisestä keskusteltiin hetki. Ihme kyllä ei tässäkään mitään kummallisempaa, 13 putki oli hukassa, mutta mulla kävi käsi taskun suunnalla, joten oli ihan oma erehdys. Ja se haki itsenäisesti esteille! 19 putkikin löytyi ilman mitään ihmettelyä.

Tein radalla kolmosen jälkeen valssin ja pysyin koko ajan Traun edellä, toimi ihan hyvin, mutta kokeiltiin loppuun vielä takaaleikkausta 4-5 väliin etupalkalla. Se taisi vähän hämmentää, Trau on tottunut siihen, että mä olen aina sen edellä, mutta parin yrityksen jälkeen teki tosi kivasti! Olihan edessä ruokaa odottamassa, niin mitäs sitä pitkään ihmettelemään.

Torellekin tuli vihdoin varattua aika osteopaatille, ja saatiinkin se jo ens viikon perjantaille. Nyt se on taas liikkunut ihan hyvin, vähän rällännyt Traun kanssa metsässä kipeytymättä jne. Mitään kovin rankkaa ei nyt kuitenkaan tehdä ennen kuin ollaan osteopaatilla käyty, mutta normilenkit se kestää taas. Herra mysteeri.

Muutama keväisempi kuvakin tullut napattua, josko vaihdetaan vihdoin ne lumikuvat näihin:Herra karvanlähtö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti