27. helmikuuta 2016

Astutushommia

Trau pääsi treffeille Haakkonin kanssa ekan kerran torstaina ja uusinta otettiin heti eilen, kun torstaina homma meni molempien osalta vähän sähläämikseksi. Eilenkään eivät jääneet nalkkiin, mutta ei kumpaakaan voi ainakaan yrityksen puutteesta syyttää. Odotellaan nyt kuukauden verran ultraan, sen jälkeen saadaan tietää saivatko ne jotain aikaiseksi :) Trau kyllä tykkää Haakkonista ihan älyttömästi, tälläkään kerralla ei mitään komentelua ilmassa, vaikka yleensä vieraita iholle tulevia koiria pitääkin sen mielestä vähän komentaa.

Tore on osannut olla yllättävän nätisti Traun seurassa, vaikkei kastroinnista ole vielä kuukauttakaan. Kyllä se sitä vähän normaalia enemmän kiinnostaa, mutta ei mitään kosimisyrityksiä eikä selkään hyppimisiä. Vieraita uroksia ei vaan Traun lähelle tällä hetkellä ilman murinoita päästetä, mutta ei meillä onneksi ole mitään pakottavaa tarvetta uroksia treffailla Traun juoksujen aikaan muutenkaan.

Dobo on hyppinyt silmille vähän joka paikasta ja jatkuvasti, joten hetken päähänpistosta tilasin meille dobopallon, syvien lihaksien vahvistamisesta voisi olla molemmille hurtille paljonkin hyötyä. Tasapainotyynyt metsästetään jostain ihmispuolelta, koirien omassa versiossa tökkäsi hinta liian pahasti, etenkin kun haluan niitä kaksi. Muutenkin kiva saada jotain tekemistä koirien kanssa sisälle, kun uudet temppuideat alkaa käydä vähiin. Toivottavasti saadaan tarvikkeet jo ens viikolla, niin päästään kokeilemaan!

Mä oon ollut koko tämän vuoden tosi laiska kuvaamaan, keliolosuhteet on vaikuttaneet asiaan, mutta onneksi muut jaksaa kuvata noita välillä mun puolesta :D Loput peltorälläyslenkin kuvista saa jäädä vielä julkaisematta, onpahan seuraaviinkin postauksiin luvassa muutakin kuin tekstiä.

Kuolaturpa ja taustalla voi noita hulluja nuoria-Luna, mielistelijä-Dita ja mene nyt pois siitä häiriköimästä-Trau.

2 kommenttia: