23. helmikuuta 2016

Höntsäilytreenit

Käytiin heti aamulla hallilla pyörimässä, tällä kertaa ihan keskenämme. Ja saatiinkin olla rauhassa, oli muuten ensimmäinen kerta kun siellä ei ollut ketään muuta.

Trau teki pientä ratapätkää, 2x2-keppejä, muutamaan otteeseen keinua ja loppuun vielä vähän putkirallia. Rata oli sen verran simppeli, ettei mitään ongelmaa siinä, toki se saisi edelleen hakeutua esteille vähän itsenäisemmin, mutta eiköhän se sieltä tule :) Kepit alkaa jo olemaan siinä mallissa, että pian voi jo siirtyä neljään keppiin, tosin sattaa olla että ennen niihin siirtymistä pyöritään penturumban läpi. Keinulla se on jo tosi reipas, vähän saa vielä hidastusapua, mutta ei se ole mitenkään jännittävä homma enää. Häntä pystyssä suoritetaan ja kipitetään äkkiä odottamaan, saisko sen jo mennä uudestaan. Ja lopun rallisuora nyt oli vaan siisti, etenkin kun ekan kerran juoksemisen jälkeen hoksasi, että lopussahan odottaa targetti nakkien kanssa.

Toren kanssa höntsäiltiin, mutta ei me kai mitään aikaiseksi saatu :D Kunhan temppuiltiin, tehtiin pari mitätöntä pätkää seuruuta ja loppuun sekin sai vetää putkirallin pari kertaa. Vaikka toki keepis ehti suorittaa putkia itsenäisesti aika monta kertaa, Toren mielestä kai putki ja sivu kuulostavat ihan samalta. Jatkettiin meidän irvistelytemppua myös, siihenkin taitaa alkaa joku idea jo löytyä. Pari kertaa eksyttiin keinullekin, saatiin siitä vähän vaihtelua treeniin. Eipä rämäpää siitä jaksanut paljoa piitata, vaikka onkin ennen vain paukutellut loppua.

Jäähdyttelylenkille lähtiessä Tore löysi mielestään aivan ihanan vinkuvan pallon, jota Tore sitten vähän lainasi. Kantoi sitä koko lenkin mukana. No, ei ainakaan tarvinnut miettiä missä keepis menee, piti pallon kanssa aika meteliä.

Videokamera pääsi taas mukaan, kone ei vain ilmeisesti enää jaksa pyörittää/käsitellä mitään HD-laatua enää kovin kummoisesti, joten tällä mennään:

4 kommenttia:

  1. Voi Torea! ihan kuin katsoisi Lassea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän ehkä isäänsä tullut :D Mä rakastan tota sen aina iloista häntää :D

      Poista
  2. Eieiei ei kelpieitä mun silmiin:D Tulee sellanen kelpiekuume että pää putoaa:D

    Mutta tosi kiva blogi, jos asuttais lähempänä niin kyselisin heti hierontaa Onskulle:D

    Hymy Hännässä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelpie sen olla pitää ;D Kiitos! :) On noita hierontoja tulossa muuallekin päin suomea, mutta niistä pitää vielä olla aika hissukseen, kun ei ole mitään lyöty lukkoon :D

      Poista