13. helmikuuta 2016

Liitocorgi

Vähän agikuulumisia pitkästä aikaa. Trau saa nyt pitää Toren treenipaikan ainakin hetkellisesti. Onneksi Trau sujahtaa treeniporukkaan ihan sujuvasti, vaikka onkin tehnyt paljon vähemmän kuin muut ja pystytään aika pitkälti tekemään samoja hommia. Perjantain rata näytti tältä:


Alkuperäinen suunnitelma oli palkata jossain välissä rataa, mutta halusin kokeilla miten koko rata sujuisi. Ja sujuihan se! Eka ihmetystä aiheuttanut asia oli se, että se pysyi lähdössä. Ei me olla sitä sen kummemmin treenattu. Ei mitään suurempia ongelmakohtia, 7, 4 & 11 putkiin meneminen oli vähän hakusessa, piti saattaa aika pitkälle, mutta löytyihän nekin sieltä. Muurista se meinasi mennä ekalla kerralla ohi, mutta korjasi asian itse ja kääntyikin lopulta hyppäämään sen, vaikka suunta selkeästi oli aluksi mun jalkoja kohti. Muutenkin se haki hypyille paljon paremmin kuin ennen, keskittyi tekemiseen eikä pelkästään mun kyttäämiseen palkan toivossa.

Loppuun tehtiin muutama kerta pituutta, mä kun en millään muista, onko se tehnyt sitä ennen vai ei :D Hyvin sujui, oishan tuon voinut ottaa rataankin mukaan. Traulle kun on muurikin esitelty kunnolla vasta radalla, eikä sekään ollut sille mikään ongelma. Kontaktit ja kepit pitäis saada vielä kuntoon, keppejähän se ei ole montaa kertaa treenannut ja juoksarit on aika pahasti vaiheessa (lue: on meillä se kehikko jo)... Mutta ei meillä onneksi mikään kiire niiden kanssa ole :)

Tänään käytiin vähän hömppäilemässä hallilla myös. Tehtiin vähän lähtötreeniä (se oikeesti pysyy jo aika hyvin) ja siinä samassa hypyn ja putken kanssa vähän ohjauksia ja takaakiertoja, joissa ei muuten ole mitään moitittavaa ja takaakierroille pystyy lähettämään jo yllättävän kaukaa. Muisteltiin vähän miten ne kepit menikään, 2x2-tyylillä siis mennään ja ihan kahdella kepillä naksuteltiin tänään. Loppuun vielä muutama kerta keinua, ajatuksena oli paukutella alastuloa, mutta Trau oli eri mieltä ja suoritti siis koko keinua, hidastettiin vaan alastuloa vähän. Ei siinä mitään ongelmaa, mutta ilman hidastamista ei tehdä keinua vielä hetkeen, vähän se liike taitaa vielä jänskättää. Mutta ennenhän ollaankin tehty keinua vaan pöytien avulla, koskaan ole ollut noin isoa liikettä. Tauoilla leikittiin, innostuihan Traukin siitä kun tarpeeksi kauan lelun kanssa härnäsi, mut kyllä se edelleen leikkii kotona paljon paremmin. Edistystä kuitenkin, alussahan se ei tarttunut leluun kiinni ollenkaan hallilla.

Ens viikolla treenit jatkuu, ja tiistaina loppuu myös Toren rälläyskielto! Katotaan kuinka pahasti siltä katoaa korvat, kun pääsee kahden viikon olemattoman hihnalenkkeilyn jälkeen juoksemaan :) Vaikka ihan rennostihan tuo on lomailuunsa suhtautunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti