19. helmikuuta 2016

Saikkuilut saikkuiltu

Treenailtiin Traun kanssa taas tiistaina:


Alkuun vähän kiemuraa ja loppuun vähän suoraa etupalkalla. Ei mitään ongelmaa, mulla oli vaan ohjaukset vähän hukassa, kun oon tottunut siihen, että tuollaisillakin pätkillä on kiire. Ennen suoralla juoksemista tehtiin muutamaan kertaan rengasta, että saatiin se idea taas löytymään, aluksi piti tarjota esteen kiertämistä ja renkaan alittamista, mutta lopulta meni muiden esteidenkin kanssa ihan mainiosti. Loppuun muutama kerta keinua. Aika kevyt treeni, piti treenata viikonlopun epiksiä varten, mutta kun neiti päätti aloittaa juoksut näin kuukauden etuajassa, niin muokattiinkin treenejä lennosta, toi suora oli siellä jo valmiina niin käytettiin sitä.

Tore oli tietenkin matkassa mukana myös. Tehtiin seuruuta, paikkista ja temppuiltiin, ja saihan keepiskin muutamaan otteeseen putkesta juosta. Torella on ollut kivaa, kun saa taas juosta! Lopeteltiinkin saikkuilu jo maanantaina ja saivat käydä kahdestaan vähän juoksemassa, tiistaina ja keskiviikkona pääsi sitten mukaan rälläämään Ditan ja Lunan kanssa :) Keskiviikon lenkki venähtikin melkein kolmetuntiseksi, kun vakioreiteille oli vedetty ladut ja piti vähän tehdä muutoksia lenkkireittiin, meni osittain aika rämpimiseksi kyllä se touhu, mut olipahan (hetken) väsyneet koirat kotona.

Tän päivän treeni näytti tältä:


Ensin valkopohjaisella numeroitu ratapätkä. Ekalla kerralla palkkaus kolmosesteen pyöritykseen, sitä kun ei kai ole ennen tehty. Trau teki kuitenkin ihan mahtavasti. Putkisuora oli sen mielestä tosi huippu, oikeen näki kun toinen nautti. Tokalla kierroksella jätettiin palkkaus pois, ja hyvinhän se teki silti. Mustapohjaisella numeroitu rata sujui aika hyvin sekin, ekalla kierroksella koutsi palkkasi kasiputken jälkeen, kun Trau katsoo mua aina putkien jälkeen ja ois saattanut juosta vaan mun perässä. Toisella kierroksella koutsi seisoi samassa paikassa, joten Trau himmaili ja lopulta päätti palata takaisinpäin kysymään, saisko sen palkan sittenkin. Muuten ei mitään valittamista, kivat, simppelit radat ja pelottavan innokas koira, hengästyy nykyään ihan kunnolla senkin kanssa juostessa.

Tore teki Toren treeniä. Paikkista ja seuruuta jatkettiin taas, jos me rallyilla aiotaan niin kai se seuruu on pakko opetella loppuun asti. Lisäksi uhkailin sitä vesipullolla sen haukkuessa, Tore irvisteli pullolle joka kerta varsin tunteella, joten tehdään nyt siitä uutta temppua :D Lopussa oli sen verran ylimääräistä aikaa, että Tore pääsi juoksemaan peräkkäisistä putkista muutaman kerran, veti aika paljon kierroksia siitä, mutta malttoi kuitenkin pienen muistutuksen jälkeen odottaa lupaa ennen putkeen syöksymistä. Saa sekin aina vähän jotain rällätä, vaikkei varsinaisesti agia sen kanssa enää tehdä. Ja onhan meillä agin tilalle aika paljon suunnitelmia, mutta katotaan nyt mistä innostutaan eniten :) Toivotaan, että vetohommat pystytään pitämään harrastuksissa mukana, ei Tore ole siitä ainakaan yhtä paljon jumiutunut kuin agista, eli sen suhteen meillä on vielä toivoa. Ei kuitenkaan lähdetä kokeilemaan ennen kuin kaikki pienimmätkin jumit on varmasti saatu auki.

Lumikelpie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti