3. lokakuuta 2015

Joten anna mennä

Toren kanssa tehtiin perjantaina hyppytekniikkaa, pikkumies hyppäsi elämänsä ensimmäistä kertaa 55cm esteen ja ihan ongelmitta, kuinkas muutenkaan, lentävä otus kun on. Aletaan tässä pikkuhiljaa nostelemaan vähän rimoja, tähän asti kun ollaan treenailtu yleensä n. 30-40cm esteillä.

No, ei tehty ratatreenejä, joten pitihän keepiksen tälle viikolle vähän rataakin saada tehdä. Suunnattiin siis Saloon epiksiin, käytiin pyörähtämässä pari kertaa medien mölliradalla kilpailun ulkopuolisina:


Ei mitään isompaa ongelmaa missään, tosi kiva rata, vaikka alkuun vähän epäilyttikin. Ekalla kierroksella 8-9 väli venähti liian pitkäksi, kun olin itse myöhässä ohjauksien kanssa (tuleekohan koskaan rataa, jossa en olisi myöhässä tuon kanssa?). Tehtiin putken kautta uudelleen ja löytyi se hyppykin sieltä.

Tokalla kierroksella 5 jälkeinen käännös meni vähän pitkäksi. Ekalla kierroksella Tore taisi aristella vähän pohjaa, saattoi vaikuttaa käännöksiin... 12 jälkeen olin vähän myöhässä ja tuli siihen pieni ylimääräinen mutka, muutoin ei mitään valittamista. Nollaratahan se, jos oltais sijoituttu medeissä, niin oltais oltu toisia. Makseissa paras aika oli jotain neljä sekuntia hitaampi, ei paha ollenkaan, vaikka vähän normaalia hitaammalta tuntuikin.

Tore oli niin ihanan hallittu & hillitty, istui ekasta käskystä lähdössä molemmilla kerroilla ja pysyi siinä hiipimättä, kuunteli ohjausta ja ah. Ei yhtään mitään temppuiluja, ei käynyt edes omilla seikkailuillaan vaikka näki, että radan vieressä istui ihmisiä. Huippu. Ilman tarkennusta kuvattu (=suhru, jossa liikkuu hahmoja) video nollaradasta löytyy täältä.

Traun kanssa tän viikon ohjatut jäi välistä, mutta tehtiin sen tilalla itsenäisesti lisää juoksaritreeniä. Oon ollut vähän laiska niiden kanssa, mutta eipä meillä mikään kiire niiden kanssa ole.

Muutoin ei olla tehty mitään hirveästi arjesta poikkeavaa, hieroin Torelta jumit auki, jonka jälkeen ollaan oltu aika rauhaksiin. Pari sänkkärilenkkiä ehdittiin heittämään tällä viikolla Ditan ja Lunan kanssa, ja näillä näkymin huomenna suunnistetaan taas säkylän metsiin rälläämään isomman koirapoppoon kanssa.

Ja hei, joskus on joku muukin kameran takana kuin minä, muutama Taijan ottama otos siis:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti