9. lokakuuta 2015

Ei ole koskaan liian myöhäistä olla sitä, mitä saattaisimme olla

Trau kävi maanantaina luustokuvissa ja polvitarkissa, tänään saatiin jo lausunnot kennelliitolta lonkkien ja kyynärien osalta, selkää odotellaan vielä. Polvet 0/0, kyynärät 0/0 ja lonkat C/C, eli aika corgien normi. Selkä näytti kuvien perusteella hyvältä, eli ei sielläkään ainakaan mitään isompaa vikaa ole, katsotaan koska siitä lausunto saadaan. Silmäpeilaus odottanee jossain (lähi?)tulevaisuudessa.

Loppuviikosta agihallilla taas! Traun kanssa tehtiin eilen estetreeniä, keinua ja rengasta. Keinussa jätettiin toinen pöytä toisesta päästä pois. Pari kertaa kädellä laskemalla, sit jätettiin avut pois. Ekalla kerralla Trau vähän hätkähti nopeaa liikettä, mutta ei jäänyt miettimään sen enempää seuraavilla kerroilla, suuntasi vain keinun päässä odottavaa nakkia kohti. Rengasta ei oltu tehty pitkään aikaan, mutta nopeasti muistui senkin idea mieleen.

Toren kanssa ratatreeniä:


Hitsit että Tore oli kiva ohjattava tänään(kin)! Ekalla kierroksella 13-hypystä ohi ja väärästä päästä putkeen, toisella yrityksellä meni ihan nätisti. Vähän turhan pitkät kaarrokset, mutta muutoin eka kierros meni vallan mainiosti. Toisella kierroksella keepis kävi tekemässä vähän omaa putkirallia ja paiskoi rimoja maahan sählätessään, mutta kuunteli kuitenkin ohjausta yllättävän hyvin, vaikka vähän ylikierroksilla kävikin. Huippu keepis, ehkä me ollaan löytämässä yhteistä kieltä radoilla? Riittää sen kanssa vielä töitä, mutta enää ei ihan joka kerta radalla ole minä ja Tore molemmat tekemässä omiaan, vaan toisinaan siellä ollaan me tekemässä yhdessä.

Huomenna jatketaan treeniä Toren kanssa :) Nyt suunnataan metsään kokeilemaan, kuinka ison osan siitä Piko ottaa turkkiinsa mukaan, se ei oo mulla ennen metsälenkeillä mukana ollut. Testailtiin vaan tossa yöllä koirapuistossa, että hyvin se vapaanakin tottelee ja tulee viimeistään Traun perässä mun luo, joten kokeillaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti