26. lokakuuta 2015

Päivittelyä & kuvia

Jäi sitten vielä viimeviikkoisetkin aksailut välistä, treenien sijasta suunnattiin taas hetkeksi Euraan eri maisemiin, lyhytlomalle pois kaupungista. Oon myös viikonlopun aikana tehnyt vähän suunnitelmia rally-tokon suhteen kun tajusin, että korjataan molempien lässähtäneet seuruut (mitenniin laiska treenaamaan?) ja nuo on abouttirallaa kisavalmiita kumpainenkin. Ehkä me sinne tokonkin puolelle tästä vielä joskus taivutaan, kun molempien kanssa on ollut tavoitteita sinnekin, ne on vaan jotenkin jäänyt. Vauhtilajit on vienyt mennessään, niin ei nuo muut lajit enää niin innosta. Mutta rälläämisen vastapainoksi ainakin rallyily voisi olla ihan kivaa, katsotaan miten meidän käy.

Vetokamppeet on myös kaivettu esille tomuttumasta, Traun vetovaljaat tosin taitaa olla muuton jäljiltä jossain kaapin perällä, mutta Toren valjaat on sillekin ihan kelvolliset väliaikaisratkaisuksi. Jos hurtat nyt pysyy terveinä, niin tällä viikolla ois suunnitelmissa avata vihdoin syyskausi vedon osalta, kunhan saan vielä pyörän kunnostettua :) Rakennellaan vähän kuntoa kumpaisellekin alle, josko se talvi ja lumi sieltä joskus saapuu ja saadaan mulle sukset taas käyttöön. 

Tossa koirien sairastelun aikaan tuli muuten päiviteltyä vähän blogin esittelysivuja & lisättyä kasvatusosio vihdoin myös. Päivittely on vielä kesken, mutta olkoot nyt hetken näin, kun koirat on vihdoin taas kunnossa ja energiaa täynnä. 

Nää kuvat nyt ei totellut mua mitenkään, joten ovat vähän miten sattuu... Onpahan kuvia kuitenkin:



4 kommenttia:

  1. Kivoja syksykuvia! Etenkin tuo kolmas kuva on hieno - se sopisi vaikka olkkariin tauluksi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jotain taulusysteemiä oon ajatellut parhaista kuvista kehitelläkin, kunhan löytyy sopivat kehykset jostain :)

      Poista
  2. Hienoja kuvia! Pidän itse ehkä eniten tuosta neljännestä kuvasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos kehuista! :) Itsekin pidän siitä paljon, kerrankin sai väritkin onnistumaan :D

      Poista