15. maaliskuuta 2013

Uintia ja lääkehiiltä

Pitkästä aikaa kunnolla vauhdikas viikko. Maanantaina seikkailua uudessa metsässä. Tiistaina toinen uusi metsä, lenkki venahti kolmen tunnin mittaiseksi, mutta se ei näyttänyt keepistä haittaavan. Saivat painella koko lenkin Jurin kanssa vapaana täysin vieraassa paikassa, kiipeiltiin ja käytiin rämpimässä. Kotona T nukkui melkein minuutin ja aloitti rallin pallon kanssa. Mun nukkumisestakaan mitään tullut, kun kelpien mielestä oli ollut liian rauhallinen päivä ja se päätti kolistella vielä yli tunnin luun kanssa. Keskiviikkona pidettiin "ei tehdä mitään"-päivä, T sai muutaman raakaluun ja muuten otettiin vaan rennosti.



Eilen oli taas paljon uutta. Pikkumies päätti metsästää koulupäivän aikana buranapaketin parin metrin korkeudesta jollain ninjahypyllä ja taisi syödä niitä aika monta, ainakaan niitä ei löytynyt mistään. Ei muuta kuin viestiä kämppikselle, että koukkaisee apteekin kautta ja tuo lääkehiiltä tullessaan kokeesta. Sainpahan rahaa tuhlattua siihenkin, mutta ainakin mulla on terve ja pirteä koira. Lääkehiiltä löytyy varmaan vielä vuodenkin päästä kaikkialta, mutta mitäs me pienistä.



Lääketempauksen jälkeen lähdettiin junailemaan ja testattiin Hyvinkään paikallisliikennettä. Suunnattiin koirauimalaan pentu-uintiin. Tore käyttäytyi tosi mahtavasti, ei välittänyt muista koirista pätkääkään, vaikka vesi selvästi sitä ällöttikin. Veteen meno oli joka kerralla hieman hidasta ja hankalaa, mutta uintipätkät sujui tosi reippaasti. Pelastusliivit kakaralla oli päällä, ja otetaan ne ainakin seuraavalla kerralla vielä, sen jälkeen uskalletaan varmaan jo kokeilla ilman. Uintikuvia ei valitettavasti ole, pitäisi saada joko joku auttamaan Torea tai kuvaamaan, yksin on niin hankala tehdä molempia.



1 kommentti: