23. maaliskuuta 2013

Kelpien viisaus

Kämppis tuossa yhtenä päivänä opetti (=yritti opettaa) Jurille pään painamista polvea vasten. Tore seuraili koulutusta muutaman minuutin sivusta, katsoi Juria kuin idioottia, käveli kämppiksen viereen, painoi päänsä kämppiksen polvelle ja jäi odottamaan palkkiota. Hölmö pieni.

Paikallaolon kanssa edetään myös vallan mainiosti, Tore istua tönöttää sellaset puoli minuuttia paikallaan (pidempää aikaa en ole kokeillut), vaikka sen ei edes pitäisi tietää, mitä paikka tarkoittaa. Eilen kyllästyin tokoilemaan, heitin muovisen laatikon lattialle ja aloin naksuttelemaan kaikkea, mitä T keksi sen kanssa tehdä. Lopputulos on se, että keepis pistää etutassunsa laatikkoon ja yrittää saada sitä kaadetuksi hampaillaan... Järkeä? Ei, mutta ainakin meillä oli hauskaa :D


Tänään käytiin Keravalla pentumiitissä. Tore oli innoissaan uusista kavereista, eikä tällä kerralla noussut edes niskavillat pystyyn. Lisää kuvia miittingistä on tulossa, kunhan saan(jaksan) ne käsiteltyä. Muista miittailijoista löytyy mun ottamia, täysin käsittelemättömiä kuvia täältä, ja muiden ottamia kuvia miitistä löytyy täältä ja täältä.




1 kommentti:

  1. Oij, loistava tuo toiseksi viimeinen kuva! :D Mahtava ilme. Ja on ne kelpiet fiksuja, toisinaan liiankin ;D

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista