22. heinäkuuta 2017

Mökkeilyä ja agiepikset

Oltiin taas tällä viikolla mökkeilemässä, eilen palattiin takaisin kotiin. Koirilla oli menoa ja meininkiä, taas melkein kaikki valoisa aika ulkona, ja kelit sallivat pari uintireissuakin mökin läheiselle hiekkakuopalle. Traukin on oppinut jossain uimaan ihan itsenäisesti, viime vuonnakin taisi pari kertaa käydä. Ennenhän se on vain lätrännyt ja kahlaillut.



 Tänään käytiin pyörähtämässä Hyvinkään epiksissä. Aikataulu oli sen verran myöhässä, että odoteltiin paikan päällä kolmisen tuntia ennen oman luokan alkua. Trau otti rennosti eikä turhia stressaillut, vaikkei mulla ollut edes häkkiä mukana. Ja oli oikeen onnellinen saadessaan huomiota ohikulkijoilta.

Radat meni ihan kivasti. Ekalla radalla sählättiin vasta lopussa, varmistelin A:ta (ekaa kertaa täyskorkeana radalla) sen verran, että mun ajatukset oli vielä siellä kun Trau paineli esteestä ohi. Tosin sillä nyt on tapana tehdä sitä toisinaan muutenkin.

Toisella radalla oli kivempi juosta, kun tajusin jättää kännykän pois taskusta ja housut pysyi paremmin jalassa :D Puomilta hyppäsi vähän turhan aikaisin pois, ne käännökset puomilta on vielä vähän vaiheessa. Ja A:lta ohi, mutta tokalla yrityksellä meni kuitenkin nätisti. Sillä on vaan aina niin kiire mun perään, ettei malttanut sinne kiipeillä. Mutta ei mitään isompaa valitettavaa ja hyvä fiilis jäi. Nyt vaan kepit ja keinu kuntoon, A:lle vähän lisää varmuutta ja puomin jälkeiset kääntymiset kuntoon, sit voidaan lähteä miettimään virallisia kisoja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti