15. heinäkuuta 2017

Lisää Traun keppitreeniä ja Toren rallykisat

Olihan se sitten kuitenkin kokeiltava miten ne 12 keppiä sujuu, kun kuuden kanssa meni niin näppärästi. Pari kertaa testattiin, Trau ei yhtään hämmästynyt keppien lisääntyneestä määrästä vaan jatkoi kiltisti loppuun asti. Vähän vinokepeillä helpotin, olisi se kai ilmankin voinut mennä. Taas kännykkälaatua ja inisevä keepis taustamusiikkina:Toren kanssa käytiin tänään rallattelemassa Hyvinkäällä tutussa hallissa. Koska olemme erittäin hyväonnisia, oltiin taas heti ensimmäisinä. Oltiin onneksi jo reilua tuntia ennen rataantutustumista paikalla, ehdittiin hyvin käydä kävelemässä, tehdä viimehetken treenit ja Tore ehti taas tottua hallin hälinään. Tällä kertaa ei ainakaan rataantutustumiseen asti kuulunut mitään vikinöitä häkin suunnalta. 

Jätettiin leikkimiset pois ja kokeiltiin tällä kertaa häkissä odottamisen jälkeiseen rentoutumiseen lyhyttä treenipätkää, joka tuntui sopivan Torelle paljon paremmin. Ratakin oli kivan simppeli, kylttien välit oli vähän pienemmät mihin ollaan totuttu, mutta sekin taisi olla Torea ajatellen vain hyvä. Keepis kun kyllästyy helposti seuraamiseen. 

Pientä haahuilua ja haistelua oli taas havaittavissa, mutta paljon vähemmän kuin viimeksi! Yksi haukahduskin keepikseltä pääsi, huppista. Istumisia oli paljon, ja 1 askel istu, 2 askelta istu, 3 askelta istu-kyltillä tuli sitten yksi ylimääräinen maahanmeno. En lähtenyt uusimaan, liian iso riski siihen että sama virhe olisi toistunut, kun Torella taipumusta siihen on, ja muissa kohdissa istui ihan nätisti. 

86 pistettä ja hyväksytty tulos, meni paljon odotettua paremmin :) Ja nyt on hyyvin väsynyt pieni keepis sängyn alla nukkumassa. Josko seuraavalla kerralla saisi jo jonkun mukaan, että sais jotain videota Torestakin joskus.

Huomenna lähdetään taas mökkeilemään ja harkinnassa on Hyvinkään agiepikset viikon päästä, jos tullaan siihen mennessä takaisin kotiin. Ainakin siihen asti pidetään lomaa agiliitelystä ja tehdään vähän muita juttuja välillä. 

Molemmat on tällä viikolla myös hierottu, Traulta löytyi pientä kireyttä selästä ja pienet jumit lapojen takaa, ei mitään sen isompaa. Torella lannerangassa jumia, mutta muuten ei onneksi löytynyt siitäkään mitään pieniä kireyksiä kummempaa. Selän jumit sitä vähän vaivasikin tällä viikolla, varmaan mökin riehumisista jumiutunut. Ei ole kuitenkaan jalan pompottelua vähään aikaan näkynyt, en tarkkaan edes muista koska on sitä viimeksi tehnyt. Pitäisi opettaa sille pyörän vieressä ravaaminen uusiksi, vetotreenien aloittamisen jälkeen ei ole hillittyä ravia pyörän vieressä jostain kumman syystä löytynyt :D Tekisi varmaan sille hyvää päästä ravaamaan reippaasti ja kunnolla, vapaana se ravailee aika hitaasti ja hihnassa pääsääntöisesti peitsaa, ehkä niille pitäisi saada vähän vaihtelua.

Harmaaparta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti