11. heinäkuuta 2017

Keppitreeniä ja rallyy

Tänään käytiin taas hallilla, Traun kanssa jatkettiin keppitreeniä ja olihan se tyrkyllä ollut puinen A pakko kerran juoksuttaa ja kokeilla miten pienen tauon jälkeen sujuu. Pahoittelen kännykkävideon kamalaa laatua:


Vähän se vielä kyselee multa turhan paljon (etenkin kahdessa ekassa pätkässä huomaa), mutta idea sentään on selvillä ja kivaa on. Vauhtiakin löytyy joka kerta vähän lisää. Jos nyt pari kertaa tehdään vielä kuudella kepillä ennen kuin kokeillaan lisätä toinen keppipätkä mukaan. 

Keinua tehtiin pari kertaa ja jotain seuraamistakin taas yritettiin vähän vääntää, ja saksalaista käännöstä. Mut on toi agi vaan ehdottomasti enemmän Traun laji :D

Tore rallatteli, maahanmenon ja perusasennon erottelua joka on taas keepikselle aivan mahdottoman vaikeaa. Tai erottaa se ne toisistaan jos jaksaa keskittyä, mutta sitä maahanmenoa nyt vaan pitää tarjota joka välissä. Ollaan ennenkin painittu saman ongelman kanssa, joten ehkä me tälläkin kertaa saadaan taas homma toimimaan. Tosi kivalla fiiliksellä se kyllä teki, intoa riitti muttei silti lähtenyt sähläämään omiaan. Paitsi siinä vaiheessa kun ajattelin tehdä pari kertaa keinun senkin kanssa, siinä kohdassa keepiksestä tuli aika lennokas. Teki senkin sentään suht hillitysti muutaman yrityksen jälkeen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti