25. syyskuuta 2016

Toren luonnetesti

Lauantaina lähdettiin heti aamulla suunnistamaan kohti Harjavaltaa. Ensimmäiset jännitykset tarjosi mun auto, joka ei lähtenyt käyntiin. Päästiin kuitenkin matkaan ja perille, ehdittiin hyvin vielä pyörimään metsikössä ylimääräiset pöllöilyenergiat Torelta pois, perjantai kun oltiin otettu aika rauhaksiin.

Tuomarin ensimmäinen kommentti Torelle taisi olla "sähän oot tälläinen sylikoira." Leikki oli kivaa, vähän kesken leikin katseli vieressä liikkunutta ihmistä, muuten leikki täysillä. Kelkka ei ollut mitenkään mahdottoman paha, jännittävä kyllä ja karkuun olisi ollut kiva lähteä, paineli kuitenkin heti sitä tutkimaan ilman mitään apuja. Niin, ja meinasihan se solmia itsensä kelkan naruun.

Hyökkäyksessä meinasi ensin puolustaa, mutta päätyikin aika pian häipymään kauemmas räyhäämään. Haalaria säikähti ja uudelleen sen ohi kävellessä olisi halunnut kiertää kauempaa, kävi kuitenkin jossain välissä vähän nuuhkaisemassa siellä suunnilla. Tynnyriä säikähti ihan kunnolla myös, mutta meni tutkimaan sitäkin ihan oma-aloitteisesti.

Pimeässä huoneessa alkoi koko homma riittää. Tore päätti jäädä ovelle istumaan. Kolmannella kutsulla lähti vihdoin etsimään, mutta kuulemma näytti koko matkan odottavan, koska lattia pettää alta tai jotain muuta yhtä yllättävää tapahtuu. Seinällä ei sanonut tuomarille mitään, katseli vain eri suuntaan.

Laukaukset ihan ok, kyllä se niihin reagoi, muttei ole ennen noin läheltä yhtään laukausta kuullut, joten yllätyskö tuo.

Lopputulos näytti tältä:

Toimintakyky -1 pieni
Terävyys +1b Koira joka ei osoita lainkaan terävyyttä
Puolustushalu +1 pieni
Taisteluhalu +3 suuri
Hermorakenne +1b hermostunein pyrkimyksin
Temperamentti +3 vilkas
Kovuus -2 pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
126p, ++ Laukauskokematon

Aika lähellä sitä, mitä ennen testiä itsekseni arvailin ja laskeskelin. Samalla reissulla Toresta tuli siis FI MVA. Ja uskalsi se samana päivänä vielä pimeään kellariinkin tutkimaan :D

Tuomareina Pirjo Kelloperä & Mia Möller.

Joitain videopätkiäkin löytyi:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti