7. syyskuuta 2016

Sairastuvan kuulumisia

Tore yski tasan viikon, lauantaina kuului viimeiset kröhimiset. Trau ei ole ainakaan vielä aloittanut. Eilen uskallettiin jo vähän pidemmälle hihnalenkille, huomenna varmaan pääsevät purkamaan pahimmat kerääntyneet energiat metsään. Etenkin herra kelpie on tässä pari viimeistä päivää pitänyt huolen siitä, että kaikki saatavilla olevat lelut on mun sylissä. Onneksi noi nyt kestää levossa ihan hyvin, molemmista näkee että tylsää on, mutta osaavat silti olla nätisti. Oon sairastellut Toren kanssa samaan aikaan, joten ei ole kamalasti jaksanut kehittää niille mitään aivopähkinöitä sisälläkään.

Onpahan ollut aikaa suunnitella vähän loppuvuotta. Torelle sain tänään varattua luonnetestipaikan, 24.9. suunnistetaan Harjavaltaan. Agiepiksiä vois osua vielä parit tälle vuodelle. Rallykisoja ois kivan lähellä, omalla seurallakin, saa nähdä joko sitä uskaltaisi kokeilemaan. Ja ehkä me uskaltaudutaan ens viikolla taas palailemaan vetohommien pariin. Tore pääsee tulevaisuudessa vetämään myös kaverin kanssa, yksi kisavaljakkoon liian hidas nuori huskypoika voisi olla Toren kaveriksi aika sopiva ainakin tällä hetkellä. Toivottavasti päästään vielä tässä kuussa kokeilemaan, miten pojilta homma onnistuu.

Tällä viikolla jätetään vielä treenit välistä, ensi viikolla taas. Torellakin on ohjatut rallyt vajaa parin viikon päästä, päästään taas tekemään ratatreeniä häiriössä ja jos se sujuu, niin kai niitä kisoja vois harkita.

Kuvat mökiltä:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti