17. syyskuuta 2016

Eilisen treenit


Kisanomaiset treenit toki heti tauolta paluun jälkeen. Kolmesta virheestä pois radalta. Joo, päästiin me ekat kymmenen estettä ekalla yrityksellä. Kutosesta, kasista ja kympistä ohi. Traulle on vaikeeta hypätä musta poispäin, ja seiskan ja kasin välissä olin itse liian hidas. Toisella yrityksellä sujui vähän paremmin, kymppi oli vaikein. Päästiin kuitenkin rata loppuun asti. Kolmosen pyöritys oli hieno, ne toimii Traulla ihan älyttömän hyvin. 12 hypyllä olin itse liian aikaisin ja siksi vähän sähläystä siinä, Trau kun pysähtyy jos minäkin pysähdyn. 17 putken haki yllättävän kaukaa itse.

Loppuun sai valita radasta pätkän, jota halusi vielä treenata. 4-11, aika selvä valinta mulle. Saihan sen sujumaan muutoin, mutta kymppiestettä piti vähän helpottaa ja palkkailtiinkin lopulta siihen. Täytyy ottaa treenin alle, jos nyt vaikka vihdoin ensi kuussa ottaisi sen hallikortin. Piti jo tämän kuun alusta se ottaa, mutta kennelyskän takia jätin ottamatta, mitä sitä kortista maksamaan kun ei voinut koko hallilla käydä.

Vastoin alkuperäistä suunnitelmaa Torekin oli mukana. Ei ehtinyt tekemään agia, ajattelin ensin että vaihdan koiraa välissä jos Trau tekee hyvin, mutta sieltä löytyikin sen verran treenattavaa että loppui aika kesken. No, pääsi sekin ennen ja jälkeen treenien pitkästä aikaa juoksemaan kavereiden kanssa ja purkamaan pahimpia energioita. Tore teki Traun tauoilla rallyä, ja jäähdyttelylenkin jälkeen treenailtiin parkkiksella vielä hetki. Lähinnä sitä pidemmällä palkkausvälillä tekemistä, keepis kun meinaa turhautua jos tehdään pidempi rallyrata ilman palkkaa. Hyvin sujui, vaikka oli vieraita koiria häiriönä.

Ollaan muutenkin päästy palailemaan normaaliin liikuntarytmiin hurttien kanssa. Kyllä sen koirien vapaana rällätessä huomaa, että energiaa on päässyt vähän kerääntymään, vaikka kotona ovatkin ihan rauhaksiin. Maanantaina on ohjatut rallyt, jos siellä vaan sopiva rata on niin tehdään kisanomaisena. Hihnan kanssa vaikka se onkin aina vain tiellä. Ihan vieras ryhmä meille, saadaan tuntemattomia häiriöksi (tutut on kyllä vaikeempia Torelle...). Tavoite on mahdollisimman pian pois alokasluokasta jos kisoihin vielä tänä vuonna uskaltaudutaan, että päästään siitä hihnasta eroon. Avoimessa tulee olemaan paljon helpompaa, yksi häiriötekijä vähemmän :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti