25. syyskuuta 2016

Viikon kuulumiset

Tekemistä on riittänyt. Maanantaina oli Toren ohjatut rallytreenit. Vieras paikka ja vieras porukka ei Torea haitannut, teki rataa tosi kivasti! Vähän meinasi jäädä pidemmillä seuruupätkillä haahuilemaan ja haistelemaan tötsiä, mutta ei mitään sen suurempaa valitettavaa. Hyvin uskaltaa kuulemma ilmoittaa keepiksen kisoihin, ei jää koiran osaamisesta kiinni se. Niin, mun koirahan tosiaan tekee avoimen luokan rataa täysin ongelmitta ja minä jahkailen alokasluokkaan ilmoittautumisen kanssa. Hups.

Tiistaina suunnattiin kaverin kanssa hallille. Lyhyt ratapätkä näytti tältä:


Molemmat sai tehdä pätkää, Tore tosin kevennetysti vain 1-4 pätkää pari kertaa ja matalilla rimoilla. Molemmat teki pelottavan hyvin, joten ei tahkottu sen enempää. Tore teki vielä vähän 2o2o-treeniä, yksittäisiä ohjauskuvioita pari kertaa ja rallyjuttuja, Trau vähän puomitreeniä ja putkeen lähetyksiä eri suunnista. Ennen ja jälkeen treenejä saivat rällätä Ditan ja Lunan kanssa isoimmat energiat pois.

Keskiviikko oli Toren synttäripäivä, jätkä on jo 4v. Löydettiin ihan kodin vierestä sänkipelto, jossa saa koiria juoksuttaa, ja seikkailtiinkin aamu siellä. Ja loppupäivän (ja yön) Tore leikki uuden lelunsa kanssa.

Torstaina ajeltiin Euraan, joten ohjatut agiliidot jäi tältä viikolta välistä. Lauantaina heti aamulla oli Toren luonnetesti, josta kirjoitan oman postauksensa kohtapuoliin, sen jälkeen siirryttiinkin mökille. Iltapäivän ja aamun saivat rallitella siellä (ja kaivella perunapellolla...). Äskön käytiin vielä kaverin huskylauman kanssa parin tunnin lenkillä, pääsivät paimenet tutustumaan kahteen 12-viikkoiseen pentuunkin vihdoin. Osasivat olla nätisti vähän ujostelevien pentujen kanssa, jopa Trau vaikkei se mikään sosiaalisuusihme olekaan. Antoivat pentujen tehdä tuttavuutta omaan tahtiinsa.

Nyt on jostain syystä kovin väsyneitä koiria vieressä kuorsaamassa.

Huomenna otetaan sentään vähän rennommin, aamulla molemmat pääsee rokotuksille ja saavat lepäillä loppupäivän sen jälkeen.


"Nää on mun uudet kaverit, ei vielä ihan pysyneet mun perässä."
Luonnetestistä oma juttunsa kohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti