21. kesäkuuta 2016

Rallya ja agiliitoo

Tore oli taas sunnuntaina rallytreeneissä. Kyllä se ihan kivasti teki, mutta ajatukset tais olla jossain ihan muualla (olihan aina niin ihana Dita samassa ryhmässä). Tehtiin kyllä aikaisempaa pidempää rataakin, taisi vaikuttaa osansa. Ja houkutuksessa oli lehmän nännikumi, ei ne muut houkutukset mitään mutta se lehmän haju oli jännä ja häiritsi jo kaukaa. Parin toiston jälkeen unohtui onneksi hajut. Kai toi periaatteessa olis jo kisavalmis, ottaa vaan vähän turhan paljon häiriötä kaikesta.

Trau agiliiteli poikkeuksellisesti jo tänään. Kisanomaiset treenit ja helppo rata, ekalla radalla kahden putken välinen pidempi pätkä oli vaikee, mutta tokalla kerralla sekin sujui kivasti. Tokalla yrityksellä yhden putken pää oli vähän hukassa, mutta ite taisin hidastella sitä ennen niin ihmekös tuo. Mutta hei, kerrankin meillä on paremmasta radasta liikkuvaa kuvaa:


Alkulämpäksi Trau pääsi Ditan ja Lunan seuraksi uimaan, sinne oli jostain eksynyt hevonenkin, muttei Trau edes huomannut sitä. Kävi vaan taas hyppäämässä jyrkästä rannasta veteen, siellä se hiljaa renkkui vedessä odottamassa että kiskon sen ylös... Voihan pösilö. 

Tore vuorostaan pääsee tänään vetotreeneihin, suunnataan metsään heti kun vielä vähän jäähtyy. 

Pitää joku päivä yrittää muistaa kuvailla Toren rallytreenejäkin, nyt kun videoiden kanssa pelaaminen taas sujuu :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti