5. kesäkuuta 2016

Kuulumisia & aksaa

Vähän on taas blogi jäänyt vähälle huomiolle.

Tore on päässyt canicrossailemaan muutaman kerran, viimeisimmällä lenkillä myös Trau oli vetokamppeissa mukana, mitäs meni vapaana juostessaan paimentamaan Torea. Hyvin sekin jaksoi, n. puolet matkasta veti ja loppupätkän juoksi vapaana mukana. Toren kanssa canicrossilenkit on nykyisellään n. 2km parilla kävelytauolla. Tiistaina suunnataan taas osteopaatille, jos mitään ongelmaa ei löydy niin uskalletaan jatkossa treenata vähän useammin :) Rallya ollaan myös tehty jonkun verran, lähinnä muutaman minuutin treenejä parkkipaikoilla lenkkien jälkeen.

Ollaan myös doboiltu vähän molempien kanssa, tykkäävät kovin. Käyty pari kertaa Ditan ja Lunan kanssa heittämässä n. kolmen tunnin lenkit kera uimisen, ollut varsin rauhallista koiraa kotona niiden jälkeen. Eilisellä lenkillä Traulle kävi pieni vahinko, hyppäsi jyrkältä reunalta suoraan äkkisyvään järveen. Ui siihen reunalle renkkumaan ja ihan rauhassa odottelemaan, että kävin kiskomassa sen ylös sieltä :D Ja oli jo kohta uudelleen rannassa renkkumassa...

Torella on tänään illalla rallytreenit, ja Trau kävi taas perjantaina tekemässä aksaa:


Helteiden takia oli koko viikko ollut aika rauhallista menoa, joten viileässä hallissa neiti corgilla riitti vauhtia. Toki se olisi voinut olla suorittamatta omia näkemyksiään radasta, mutta menipähän täysillä. Eka yritys meni vähän sähläämiseksi, kolmosen jälkeen piti painella moikkaamaan koutsia, ysiputki oli vähän hukassa, 19-esteellä pyörityksessä piti sählätä yms. No, toisella kierroksella muistin radan paremmin ja muutettiin vähän ohjaussuunnitelmaa, corgi veti täysillä nollaradan, ei huono. Pitäisi ottaa videokamera taas joku kerta mukaan, Trau tuntuu menevän joka treeneissä vähän lujempaa kuin aiemmin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti