9. kesäkuuta 2016

Lisää osteopatiaa

Tore kävi taas tiistaina osteopaatilla tsekattavana, haluttiin varmistaa ettei lähde heti kehittämään uutta lukkoa. Edellisestä käynnistä oli muistaakseni kuutisen viikkoa. Ristiluun paikkeilla vähän vinoutta, mutta kaiken kaikkiaan keepis oli oikein hyvässä kunnossa! Vetotreenit saavat siis jatkua, ja ehkä me uskalletaan satunnaisesti jotain agijuttujakin hömpötellä, päälajiksi ei agia kuitenkaan enää oteta.

Mitä tässä osteopaattikäyntien välissä tuli huomattua... Tore liikkuu paljon paremmin, rennommin ja pidemmällä liikkeellä, en tiedä onko se koskaan liikkunut noin hyvin. Anaalirauhasia ei oo tarvinnut tyhjäillä kertaakaan ekan osteopaattikäynnin jälkeen, eikä ne ole mitenkään vaivanneet enää, pellavarouhettakaan en enää anna joka päivä. Se liikkuu metsälenkeillä paljon enemmän kuin vaikka alkuvuonna, saa juoksuhepuleita useammin yms. Ei jumiudu yhtä helposti, jotain pieniä kireyksiä vaan löytyy välillä, ja ne nyt ovat tuolla vauhdilla ihan normaalia, ja aukeevat kyllä helposti.

Nyt elellään ihan normaalisti, ei mitään rajoituksia liikkumisen suhteen enää, paitsi ne pallonheittelyt yms. saavat edelleen pysyä vain treenipalkkana. Ja uinnissa. Jonka takia keepis nykyään lenkeillä juoksee jokaisen rantapläntin luo odottamaan, heittäisikö joku sinne jotain. Käydään todennäköisesti joskus syksyllä seuraavan kerran Laioksella, sen jälkeen tarpeen mukaan.

Koska tämä on selvästikin Torepostaus, niin jatketaan vielä vähän. Sunnuntaina oli taas ohjatut rallytreenit, keepiksellä ajatukset vähän muualla koska olihan siellä ihana Dita paikalla ja leikkimään olisi pitänyt päästä. Tehtiin aika yksinkertaista rataa ja ekaa kertaa hihnan kanssa, kai sekin pitää opetella jos joskus kisoihin aiotaan suunnistaa... Silloin kuin keepis teki mun kanssa eikä vaan haaveillut juoksukisasta Ditan kanssa, teki se varsin kivasti! Ei tarvinnut montaa kertaa edes palkkailla kesken radan. Kaikki alokasluokan liikkeet taitaa olla jo ihan hyvässä mallissa, loput palkat vaan pois ja sit voidaan jo alkaa katselemaan kisoja.

Niitä luonnetestejäkin on tullut jo vähän tutkittua, eiköhän me sielläkin vielä tämän vuoden aikana ehditä käymään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti