28. marraskuuta 2015

Keepis ja keepiksen lihasjumit

Voihan herra kelpie ja herra kelpien lihasjumit. Taas jäi agiliitelyt välistä. Ensin suunnittelin, että oishan sitä voinut hallille silti ajella tekemään jotain kontaktitreeniä tai muuta, mutta päädyttiin sit kuitenkin vaan höntsäilemään kotona lyhyet laatikkotreenit.

Tore tosiaan pompotti jalkaansa taas muistaakseni sunnuntaina, hieroin siltä nopeesti pahimmat jumit auki ja meno jatkui. No, torstaina pompotus alkoi taas ja keepis pääsi uudelleen hierottavaksi, lisäks anaalirauhaset oli taas täynnä (en vieläkään oo keksinyt selvää yhteyttä näille, mutta...). Mulla on ranteet niin rikki, etten saanut kaikkia jumeja torstaina vielä auki, joten tänään tai viimeistään huomenna vielä uus hieronta, josko se sit menis taas hetken.

Mutta! Saadaan toivottavasti ees jotain helpotusta jumiutumisiin. Eihän toi kesällä mennyt missään vaiheessa pahasti juntturaan, vaan ongelmat oli keväällä ja nyt taas syksyllä. Taitaa kylmemmät ilmat vaikuttaa, vaikkei keepis ole koskaan ulkona viluiselta näyttänytkään. Siksi meille kotiutui pari päivää sitten toppapomppa, arpomalla osui oikea kokokin. Menee BOT-verkkoloimen päälle, mutta toimii ihan pelkästäänkin :) Äiti lupasi tehdä vielä jonkun vähän ohuemman takin, napataan vaan malli tosta pompasta pienillä muutoksilla, niin tulee varmasti hyvä.

Torea kyllä ällöttää koko takki. Koko sovittelun ajan kuului valitusininää ja olihan se päällä ihan kamalaahirveätä ja ällöäkin liikkua, nih. Onneksi tuo tottuu kaikkeen nopeesti, eiköhän pomppa saa aika nopeesti keepiksen hyväksynnän. Eilen iltalenkillä kamalassa tuulessa ja sateessa sitä vähän testailtiin, ja loppulenkistä sen kanssa uskalsi jo liikkua ihan normaalisti. Trau suhtautui asiaan vähän rennommin, olihan sitä pakko sillekin sovittaa. Liian iso takki päällä se vaan painoi menemään suoraan keittiöön, hei ois ruoka-aika! 

Takkien lisäksi muutetaan (taas) vähän ruokintaa. Enemmän hyvälaatuista (=eläinperästä) protskua ja rasvoja, kummankin liian vähäinen saanti kun voi jumiuttaa. Syöhän tuo tälläkin hetkellä aika proteiinipitoista ja rasvaista ruokaa, lihaa ja aktiivinappulaa, mutta ainakin rasvan määrää on helppo lisätä. Protskuakin jossain määrin. Houkuttais siirtää tuo kokonaan raa'alle, mutta just nyt pakastin on lihoista aika tyhjä ja isomman satsin lisää saan vasta tammikuussa, joten vielä joutuu pitämään nappulankin mukana. Ja onhan se reissatessa kätevä, että voi heittää sen koska vaan hetkeksi takaisin nappulalle, eli ehkä vaan tyydytään lisäämään lihan määrää.

Herra jumi.

2 kommenttia:

  1. Teidät on haastettu 11 kysymyksen haasteeseen! :) Lue lisää http://samojedimmemilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitääpi yrittää joku päivä vastailla :)

      Poista