7. marraskuuta 2015

Aksaa ja vetoo

Toren kanssa aksailtiin tauon jälkeen taas perjantaina:


Alkuun 1-6, kutonen eri puolelta kuin kuvassa ja peilikuvana myös. Kolmonen ensin pakkovalssilla ja toisella kierroksella saksalaisella (taas mulle jotain uutta). Loppuun vielä koko kuvassa näkyvä rata.

Keepis vähän taas tykitti, mutta testailtiin aikaisemmin saatuja vinkkejä ja nehän toimii! Lähdöissä istu-maahan-istu ja keepis istuu tönöttää siinä ties kuinka pitkään. Täytyy muistaa palkkailla sitä siitä välillä, josko ne lähdöt nyt pysyiskin noin hyvinä. Pakkovalssit sujui heti, kun itse muistin missä milloinkin pitää olla. Saksalaisia ei olla ennen tehty, niihin kaivattiin vielä palkkausapua, mutta eiköhän nekin siitä ala sujumaan, kunhan ohjaaja joskus oppii itse ohjaamaan...

Tauoilla tehtiin vähän kontakteille pyörähtämistä, tai siis Tore teki. Itsehän toimin lähinnä nakkiautomaattina. Kunhan vaan muistaa antaa sen ajatella itse, kyllä se osaa. Huippu!

Traun kanssa on pientä epäselvyyttä ryhmäpaikasta, joten ei päästy treenaamaan. Selvitellään ens viikolla miten on, mutta erittäin todennäköisesti meidän ryhmäpaikka vaihtuu hallin kausikorttiin ja jatketaan sen kanssa itsenäisesti. Voidaan sit treenimaksuista säästyneillä rahoilla ottaa välillä jotain ulkopuolisia koutseja meille sinne :D

Tänään käytiin molempien kanssa ottamassa muutamat lyhyet canicrossipätkät vesisateessa, kun nakkeja sattui jäämään treeneistä yli. Toren kanssa ei oo taidettu ennen canicrossia kokeillakaan, ollaan vaan pyöräilty ja hiihdelty vetovermeiden kanssa. Namialustaa kohti löytyi sopiva vauhti, mutta ilman edessä odottavaa palkkaa meni vähän kysyväksi haukkumiseksi, kyllähän se ihan hyvin veti, mutta epäröi aika paljon.

Trau taas... No, jos edessä on nakkia odottamassa ja vetovaljaat on päällä, ei siinä paljoa ihmetellä. Se oli ehtinyt mun koulupäivän aikana keräämään kivasti energiaa, joten ei treeneihin mahtunut yhtään epäröintiä.

Huomenna lienee vuorossa lepäilyä ja molempien hieronnat, jaksaa sitten taas ensi viikolla tehdä ja treenata, mitä kivaa ikinä keksitäänkin. Lopen maisemiin ainakin jäi vielä tutkittavaa, jos vaan kelit on suotuisat, niin saatetaan suunnistaa taas sinne seikkailemaan päiväksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti