2. maaliskuuta 2015

Oppiminen ei ole keino päästä tavoitteeseen vaan se on tavoite itsessään

Huppista, vähän on taas päivittäminen jäänyt... Toren kanssa taas parit aksatreenit takana.


Viimeksi tehtiin taas vähän ohjauksia, ylläolevaa rataa valsseilla ja persjätöillä. Nostettiin Toren kanssa radalle vielä rimoja vähän aikaisempaa korkeammalle, ei tuo tainnut edes tajuta hyppyjen korkeuden kasvaneen. Alku oli vähän sähläystä, ei olisi malttanut keepis keskittyä, ja odottaminenkin on tosi tylsää, taitaa mennä paikallaolo tehotreeniin... Vikat pari kertaa meni kyllä ihan huipusti, on tuo vaan niin mahtava agikaveri!

Lisäksi vähän pussia ja takaakiertoja muutaman esteen radalla.

Puolentoista viikon takaisista treeneistä ei puhuta... Silloin oli vain tyttöjä! Pari ilmeisesti juuri tärppipäivät ohittanutta narttua samassa hallissa, oli keskittyminen vähän muualla... Kai me jotain rataa yritettiin tehdä :D Plus aloiteltiin vähän keppejä, joista tuskin jäi mitään herra kelpien mieleen.

Muuten ei olla tehty mitään ihmeellistä. Vetokelitkin oli ja meni, joten on tullut vähän taukoa niistäkin hommista. Traun kanssa ollaan vähän canicrossia treenailtu, mutta vaan lyhyitä pätkiä palkkaämpärin kanssa, pitäis lähteä sitäkin jättämään pois seuraavilla kerroilla.

Ja Nana... Ollaan jo siinä mallissa, että kokeillaan tytön kotiuttamista tässä lähiaikoina, päivä on vielä vähän auki. Kulkee jo keskustassakin ihan reippaasti mukana, oli toiset koirat matkassa tai ei. Joskus saattaa hermostua, mutta kaikki paniikit ovat jo jääneet pois, eiköhän tästä ole helppo omistajienkin jatkaa :)

Harmaaparta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti