12. helmikuuta 2015

Eteenpäinmenoa sekin on kun nenälleen kaatuu

Parit vetotreenit taas Toren kanssa takana. Käydään nyt keskenämmekin n. 5km hiihtolenkeillä. Kaverin kanssa kisailusta taisi olla hyötyä, nyt Torella on entistäkin enemmän intoa hommassa mukana. Tai ehkä vähän liikaakin..? Kävi eilen pieni vahinko, hidastuskäskyyn ei reagoitu riittävän nopeasti enkä mutkassa pysynyt polulla. No, ensi kerralla sujuu toivottavasti taas paremmin. Tavoitteena on nostaa vetolenkin pituus kuuteen kilometriin seuraavalla kerralla, jos vielä saadaan hiihtokelit takaisin... Alkaa olla vakioreitit niin jäisiä, ettei niille ole mitään asiaa suksilla. Tai ehkä muuten, muttei Toren vauhdilla :D

Tänään taisi olla koirilla aika rankka päivä. Meille nimittäin saapui Nana.


Nana ei jää mulle pysyvästi, kyllä noissa kahdessa omassakin riittää tekemistä. Nana on projekti, joka on mulla ennalta määrittelemättömän ajan, jos vaikka osaisin auttaa sitä. Pelkotilat, kroonistunut stressi, ilmeisesti kynsienleikkuuskin aiheuttaa vaikeuksia, mutta sitä en ole vielä päässyt kokeilemaan. Yksinolot ei aina toimi, täällä on kyllä ollut kauppareissun ajan hiljaa, mutta katsotaan miten ajan kanssa käy. Ulkona kytätään ja pelätään. Täysin rentona se ei ainakaan näin vieraassa paikassa ole sisälläkään, nyt tosin malttaa vähän nukkua, mutta havahtuu kyllä jokaiseen ääneen. Torelle ja Traulle vaan öristään, joten pidetään varoiksi koppaa päässä näin alkuun. Onneksi mitään isompia tappeluita ei tarvitse pelätä, omista kumpikaan ei lähde tappeluihin kovin helposti mukaan, alistuvat vaan ja ymmärtävät antaa toiselle riittävästi omaa tilaa. Tore kyllä jaksaa pyytää toista leikkimään jatkuvasti, mutta ei tunge iholle asti.

Kuitenkin kaikkien ongelmien alla on todella ystävällinen ja lempeä kaveri, hetkittäin olen jo päässyt sitäkin puolta näkemään. Mahtava koira ilmeisesti rankalla historialla, mutta luottaa onneksi ihmisiin todella hyvin, joten eiköhän se kuntoon saada, vaikka aikaa tulee varmasti viemäänkin. Luottavaisin mielin olen kuitenkin sen kanssa liikenteessä :)

Nana ei ole ainoa väsynyt täällä tänään:



Katsotaan, miten Tore jaksaa agiliidellä huomenna ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti