22. maaliskuuta 2015

Hyvin arvattu on puoliksi tiedetty

Torella on tyyyylsää. Kukaan ei ole jatkuvasti pyytämässä leikkimään. Ollaan lenkkeilty ja temppuiltu vähän enemmän kuin normaalisti, mutta ei tuo näytä ilman koirakaveria väsyvän.

Saatiin sentään tiistaina Vixi-belgi Torelle juoksukaveriksi, ajeltiin Hyvinkäälle uusiin maisemiin lenkkeilemään. Vauhtia riitti, kerrankin joku jaksoi juosta Toren kanssa, keepis oli todella innoissaan asiasta. Perjantaina treenien jälkeen sai myös rällätä hetken treenikavereiden kanssa. Jos nyt suunnitelmat pitää, niin huomenna suunnataan taas Hyvinkäälle, tällä kertaa moikkaamaan puolivuotiasta collieta, joka myös kuulemma tykkää juosta :)

Ei me olla ilman eläinlääkäriäkään elelty. Anaalirauhasten tulehtumisen takia pikkumies on antibioottikuurilla. Hetken jo luulin, että tuolla on jalka tai selkä rikki, mutta ei onneksi. Aika jännä, ettei Torella ollut mitään muita oireita kuin liikkuminen hieman eri tavalla kuin normaalisti. Selvisi onneksi sekin.


Perjantainen aksarata. Ennen rataa tehtiin ekaa kertaa puomia, jota Tore taisi vähän jännittää (ehkä se oli jännä vain siksi, ettei heti saanut juosta täysillä?), joka väsytti Toren kunnolla. Rata meni sitten vähän miten meni :D Tehtiin kolme ekaa estettä erikseen, palkattiin välissä ja jatkettiin rataa. Nelosen ja vitosen välissä aivan liikaa vauhtia, yllättäen meni ohi ekalla yrityksellä. Seiskaeste oli kiva hypätä molempiin suuntiin, vaikka sehän ei tässä tarkoituksena ollut... Torella on vaan omat näkemykset radasta, ne on toisinaan aika hauskojakin. Sujui seiskakin tokalla yrityksellä jo hyvin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti