3. tammikuuta 2013

Pikapäivitystä

Kotiuduttiin edellispäivänä lomareissulta. Pikkumies oli koko reissun ajan täysin sisäsiisti, se kun oli niin helppo päästää vähän väliä käymään ulkona - ovi vaan auki, keepis juoksi itse pissalle ja takaisin. Nähtiin uusia ihmisiä ja koiria, vahvistettiin jo opittuja tokojuttuja ja temppuiltiin huvin ja aktivoinnin vuoksi. Uusivuosi sujui myös hyvin, Tore ei säikähtänyt yhtäkään rakettia ja oli ihan oma itsensä koko paukkeen ajan. Yritin tuossa tehdä videota Toren lomasta, kun en jaksa kaikkea tänne kirjoittaa, mutta uusi videokamera ei tee yhteistyötä vanhan koneen kanssa (ja uudesta pamahti kiintolevy), joten video tulee myöhemmin (jos tulee).

Blogin ulkoasuakin piti muuttua vielä reilusti, mutta saa nyt luvan olla näin, kun kaikki kuvat ja muokkaukset katosivat sen kiintolevyn takia.

Mitäs muuta... Tore aristaa vähän uusia koiria, joten nyt ollaan keskitytty uusien tuttavuuksien etsimiseen. Tänään oltiin taas pentuhulinoissa ja alkujärkytyksen jälkeen tuo paineli siellä täysillä Jurin ja lapinkoirapennun kanssa. Tässä lähiaikoina käydään moikkaamassa ainakin kolmea uutta tuttavuutta, ja päästään ainakin tässä kuussa joka viikko pentuhulinoihin, joten eiköhän Tore tuosta ajan kanssa rohkaistu.

Tore ja Juri painimassa loman jälkeen.

4 kommenttia:

  1. Meillä kanssa Typy jännittää uusia koiria, mutta rohkaistuu kyllä kunhan saa ensin hieman rauhassa nuskuttaa, ja sen jälkeen on tuli irti! :) Typy on ruvennyt haukahtamaan jos se pelkää jotain lähestyvää/ohittavaa koiraa lenkillä. Nyt siis paljon vain yritetään päästä moikkailemaan erilaisia koiratuttavuuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei onneksi (ainakaan vielä) haukuta vastaantulijoille, vaan Tore tahtoisi mennä tekemään tuttavuutta. Toinen koira muuttuu pelottavaksi vasta, kun se haluaisi haistella tai leikkiä.

      Poista
  2. Nemi pelkää vieraita koiria, toivottavasti piirre ei jäisi pentuihin... :( Omaehtoinen tutustuminen ystävällisiin/ välinpitämättömiin vieraisiin koiriin on kyllä auttanu. Nemin kohdalla sain sen lopulta sietämään vieraita koiria, mutta parin metrin turvavälin se vaatii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai on teillä sellaista ongelmaa :/ Tore ei onneksi kovin paljoa pelkää, haluaa kyllä tehdä tuttavuutta ja rohkaistuu nopeasti leikkimään, joten luultavasti meillä ei mitään ongelmaa tule, kun nyt pentuaikana päästään näkemään paljon uusia koiria :)

      Poista