19. tammikuuta 2016

Hierontaa ja agirallitusta

Tore pääsi sunnuntaina koululle hierottavaksi. Meitä oli paikalla vähemmän kuin yleensä, joten saatiin myös opetusta enemmän kuin yleensä, osui aika sopivasti. Käytiin siinä Toren ongelmia läpi ja koplattiin sitä yhdessä. Miten olikaan, kipupisteitä löytyi takapäästä muutama, ensimmäinen selästä juuri siitä kohdasta, joka vaikuttaa anaalirauhasiin. Ja pari kohdista, joista menee hermotukset polviin. Eli meillä on vielä toivoa siitä, että pompottelut ja myös anaalirauhasvaivat ovat lihasperäisiä. En ollut sitä anaalirauhasiin vaikuttavaa kipukohtaa ennen huomannutkaan, siinä kun piti "kaivaa" syvemmältä kuin normaalisti. Polvet kyllä pomppi vielä maanantainakin lenkillä, mutta ei me ehditty kaikkia jumituksia siinä tunnissa avaamaan. Pidän nyt kuitenkin muutaman päivän väliä ennen seuraavaa hierontaa, ettei tarvitse montaa päivää putkeen ottaa rauhallisesti, vaan pääsee välissä purkamaan kertyneet energiat pois.

Hyvin keepis malttoi myös odotella hierontansa jälkeen, kun hierottiin vielä toinen koira siinä. Mulla ei ollut edes häkkiä mukana, vaan Tore sai hengailla vieressä sohvanjalkaan köytettynä ja aika nopeasti löysikin tiensä sohvalle nukkumaan :D

Torelle on myös eläinlääkäriaika varattu, 2.2. on Toren vuoro, kun eka päivä käydään Traun kanssa siellä silmäpeilissä. Otetaan siltä tosiaan ne viralliset selkäkuvat, koplataan polvet unien aikana ja jätetään sukukalleudet sinne. Josko sen jälkeen saisi taas olla hetken ilman eläinlääkäriä.

Käytiin tänään taas agiliitelemässä. Pääsivät rallittamaan jäälle Ditan ja Lunan kanssa alkulämpäksi. Tore sai taas pyöriä vähän kontaktien alastulolla ja vetää vähän putki-pussirallia. Tehtiin vähän seuruuta myös, kai siitä on tulossa tokokoira kun joka kerta tulee tehtyä vähän jotain. Trau pääsi tekemään pientä rataa, jossa ei kyllä ollut mitään ideaa :D Mulla oli ratapiirros tehtynä ja suunniteltuna, mutta en tietenkään muistanut ottaa sitä mukaan, joten tehtiin vain jotain suht simppeliä. Traulle nyt kaikki ratatreeni on hyvästä, kun se on tehnyt niitä vielä niin vähän. Tuli tossakin nyt sille sentään ekaa kertaa(?) pussi radalle.


Ja se pussi olikin vähän haastava, muutaman kerran veti ohi. Kakkoshypystä veti myös ohi ekalla yrityksellä, seuraavalla kerralla palkkasin sen jälkeen ja johan alkoi sujumaan. Muuten ei mitään ongelmaa, paitsi ne lähdöt. Kun se ei vaan pysy. Eli lähtötreeniä ainakin lisää ja paljon. Vitosen takaakierrossa oli vikalla kerralla jo vähän hidastelua nähtävissä, yleensä irtoaa niille paljon paremmin, kun niitä on aika reilusti sen kanssa tehtykin.

Ja meillä on kerrankin videomateriaalia! Tää on tosiaan vikalta radalta, missä meni pussin jälkeinen hyppy vähän laiskasti ja ekan rimankin tipautti sählätessään, mutta muuten olemattoman treenimäärän huomioiden ihan kivasti se tekee (ja kameran asetuksethan on ihan päin jotain, samoilla asetuksilla vahingossa mentiin mitä tuolla on vuos sitten käytetty, hups):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti