19. joulukuuta 2015

Hiljaiseloa

Blogin päivittely on vähän taas päässyt jäämään, mutta me aktivoidutaan taas alkuvuodesta! En ole täällä tainnut mainitakaan, mutta tehdään siis (taas) muuttoa, nyt menin allekirjoittamaan vähintään vuoden vuokrasopimuksen, ettei tule heti muutettua uudelleen :D Palaillaan samalle alueelle, jolla nuo molemmat paimenet ovat asuneet pentuaikansa, eli päästään takaisin tuttujen lenkkireittien viereen.

Agitkin on olleet syystä jos toisesta tauolla. Trau oli pari viikkoa sitten paikkaamassa Torea treeneissä, koska keepis taas jumitteli, ja keepis kävi samalla tekemässä kontatien loppuja, mutta sen enempää ei ole tullut aksailtua kummankaan kanssa. Milloin on koira jumissa, milloin on itse kipeenä, aina jotakin. Nyt yritän tässä harkita, pidetäänko suosiolla muutaman viikon lepo agiliitelyistä, vai nappaanko vielä hallivuoron alkuviikolle. Tiistaina lähdetään joulunviettoon Euraan, ja sieltä kotiutumisen jälkeen pitäiskin saada muutto kunnolla käyntiin, että saa sen pois alta ennen uuttavuotta.

Keepiksen jumituksiin on taas uutta ideaa. Ehkä mulla onkin koira, joka ei oireile täysiä anaalirauhasia millään muulla tavalla, kuin menemällä jumiin. Ei esim. sen liikkumisessa huomaa mitään eroa normaalin ennen, kuin se on jo aika pahasti jumissa. Tarkoittaa sitä, että kokeillaan anaalirauhasten säännöllistä tyhjentämistä, niin inhottavaa kuin se onkin niin mun kuin Torenkin mielestä, ja yritetään saada vatsa vähän kovemmaksi, vaikkei se häiritsevän löysällä olekaan juuri koskaan. Enshätään testaillaan ruisleipää muun ruoan lisänä, mutta harkinnassa on muitakin vaihtoehtoja. Katsotaan, katsotaan.

Mutta, blogin aktiivisempi päivittely jatkuu siis taas vuodenvaihteen jälkeen, siihen asti taidetaan jatkaa hiljaiseloa. Kuvauskelitkin on olleet mitä on, mutta on sitä jotain uusia kuvia kuitenkin tullut räpsittyä:

Neiti karvanlähtö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti