3. toukokuuta 2015

Rällää rällää

Paula oli to-su Jurin ja Urpon kanssa meillä kyläilemässä, saivat koirat rällätä joka päivä kunnolla, nyt on rauhallista koiraa kotona. Käytiin ekaa kertaa tänä vuonna suolenkilläkin pyörähtämässä, nuo niin tykkää juosta siellä. Tai Torea nyt vähän aina ällöttää märkä maa, mutta se unohtuu onneksi nopeasti.

Torstaina käytiin myös Traun ekoissa agitreeneissä. Tehtiin vähän hyppyjä, putkea ja pari kertaa rengasta. Putki oli alkuun hieman jännittävä, mutta idean tajuamisen jälkeen intoa riitti. Trau on niin ihana treeneissä, se osaa omaa vuoroa odotellessa ottaa rennosti, sitä ominaisuutta kaipaisin Torellekin. Tyyppi makasi täysin vieraassa hallissa vieraiden koirien ja ihmisten keskellä jalat kohti kattoa. Toivottavasti rentous pysyy matkassa mukana jatkossakin.

Tore taas on kulkenut koko tämän viikon pompottamatta jalkaansa kertaakaan. Se siis hierottiin viikko sitten siellä koululla, lisäksi kävin sen tiistaina huolella läpi, niin saatiin loputkin jumit auki. Ollaan nyt testimielessä kuljettu hihnalenkeillä vähän normaalia enemmän, ja kyllä tuo niillä ihan hyvin liikkuu. On vähän reippaamman oloinenkin ehkä. Yritän nyt muistaa kirjailla liikkumisia ylös ja hieroa sen joka viikko, josko saisi sitä kautta selvitettyä mikä sen jumittaa.

Ensi viikolla taidetaan palata vetotreenien pariin tauon jälkeen! :) Sitä seuraavilla viikoilla pyöritäänkin taas missä milloinkin, onneksi nuo molemmat rakastavat reissaamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti