8. toukokuuta 2015

Agihurtat

Molempien agit tältä viikolta taas liidelty:

Traun kanssa jatkettiin hypyn ja renkaan treenaamista, rengaskin on sille aika hankala. Uusina esteinä tulivat pussi ja keinu. Pussiin meni yllättävän rohkeasti, vaikka putkea aluksi viime viikolla arkoikin. Keinu on se the este, josta tuon kanssa saattaa tulla ongelma, joten aloiteltiin sen kanssa tosi varovasti. Pöydät molempiin päihin tueksi ja takki väliin vaimentamaan kolahdusta. Minne nakit edellä, sinne corgi perässä, ei sen kanssa ainakaan vielä mitään ongelmaa ole. Edetään sen kanssa tosi varovasti, ettei ongelmaa tulisikaan.

Tore kävi tänään hallilla rälläämässä:



Joku on edelleen liian hidas, ja se joku ei ole koira. Mutta oli meillä kivaa, vaikka vauhti ongelmia tuottaakin. Ei kai mitään muuta sen ihmeempää ongelmaa ollut, pari kertaa Tore juoksi esteiden ohi, mutta mun hitauden piikkiin ne meni kaikki. Ekalla radalla piti alkuun vähän sählätä ja pudotella rimoja, keskittymisen puutteen piikkiin ne, Tore vahti vain missä itse juoksin. Odottaminen tarvitsee edelleen tehotreeniä....

Tore kävi tiistaina myös aloittamassa vetokauden. Kiva kiilto silmissä heti, kun aloin pakkaamaan vetokamppeita mukaan. Heitettiin joku 3-4km lenkki neljässä lyhyessä pätkässä, välillä sai hölkötellä hetken vapaana omaa tahtiaan.

Jalan pompottelut on siis taas pysyneet poissa. Jos ne nyt vielä alkaa uudelleen tässä lähiaikoina, niin keepis pääsee lääkärin pöydälle kuvattavaksi. Pitää kuitenkin kohta alkaa varailemaan Traulle luustokuviin aikaa, niin samallahan toisenkin nappaisi mukaan. En vaan jaksa uskoa, että kuvista mitään syytä löytyisi, kun pompottelu kuitenkin katoaa aina hieronnalla. Mutta katellaan ja ihmetellään, jos ei nyt pariin viikkoon mitään uutta pompottamista ilmesty, niin ei me sitten 'turhaan' lähdetä mitään kuvaamaan.


1 kommentti:

  1. http://kettutytonkolttosia.blogspot.fi/2015/05/haastetta-pukkaa.html Teille ois haaste! :)

    VastaaPoista