15. toukokuuta 2015

Liidellään


Eilen käytiin Toren kanssa agiliitelemässä harkkakisoissa. Haettiin kaksi hylkyä, mutta oli meillä kivaa! Toren ajatustoiminta ensimmäisellä radalla oli jokseenkin tätä luokkaa: "Ai agitaamaan joo mennään mennään! Mikä istuminen, häh? Ei kun mennään jo! Joko, joko, nyt? Jee! Hitsi täällähän seisoo ihmisiä kentän vieressä, moi onks sulla mulle nakkia? Ai ei oo, oho mua kutsutaan takasin radalle. Wii, kivaa, mihinköhän piti mennä? Ai pöydälle, kelpaako jos hyppään siihen ja heti alas? Jee putki, mutta mitä ihmettä toi hidas ihminen tuolla tekee, mennään sinne sitten! Uudestaan putkeen? JEE!" Krhm. Kaikki piti tosiaan käydä moikkaamassa, hassu. Itse unohdin kasiputken ja ysihypyn välissä minne olin menossa, ja olinkin sitten ihan väärässä paikassa ja väärään paikkaan lähti toki keepiskin. Otettiin putkesta uudestaan ja lopussa ei mitään ongelmaa ollutkaan. 

Toisella kerralla parannettiin aikaa melkein puolella, kun jäi ihmisten moikkaamiset pois, olihan ne jo tuttuja :D Pöytä oli hukassa ja jotain muutakin sählättiin, mutta keepis on kyllä huippu! 

Siitä siirryttiin hetken ulkoilun kautta toiselle kentälle Traun treeneihin. Tore odotteli häkissä yllättävän nätisti, vähän inisi jossain välissä, muuten osasi jopa olla hiljaa. Traun kanssa tehtiin rengasta, joka alkoikin sujua vihdoin, enää sitä ei arkailla. Vähän hyppyjä, suoraa putkea ja pari kertaa mutkaputkea. Lopuksi vielä hyppy + hieman mutkalla oleva putki. Pitihän sitä ryömiä vähän putkeen vastaan huutelemaan, mutta tuli se sieltä kuitenkin! :) 

Mietittiin siinä vielä vähän kontakteja. Toren kanssahan ollaan tehty 2o2o-treeniä vähän, mutta Trau taitaa päästä kokeilemaan juoksukontakteja. Katsotaan miten meidän käy, kivahan sitä on uutta tapaa kokeilla, vaikkei ehkä se helpoin olekaan. 


Tore pääsi tänään vielä uudestaan aksaamaan. Tehtiin aika itsenäisesti tällä kerralla. Vähän rengasta, jota tuo tarjoaakin jo aika kaukaa itsekseen. Ja sitä odottamistreeniä! Kyllä se tänään sujui... Sit vielä vähän 2 on 2 offia laatikon kanssa, ja lopuksi ylläoleva rata. Kolmosesteelle sai palkan, kiertämiset ei ole vielä kovin vahvoja + olen edelleen liian hidas... Vikalle hypylle meni vähän kiemurrellen, vaikka pallo odottikin sen takana. Hypyille irtoaminen tarvitsee vielä treeniä, esimerkiksi putkelle Toren voi kyllä lähettää kauempaakin, mutta hypyillä tuntuu epäröivän, jos jään kauemmas taa.

Kävi siinä treeneissä pieni yhteenottokin, hm. Valkkariuros tunki siihen meidän odottamistreeniä häiriköimään, tiedä sitten kumpi nappasi ensin kiinni, pieniä erimielisyyksiä niillä on ollut ennenkin, mutta väänsivät siinä sitten muutaman sekunnin ennen kuin saatiin pojat irti toisistaan. Valkkari sai reiän silmäluomeensa ja lähtikin siitä varoiksi lääkärille, Tore on onneksi päällisin puolin kunnossa. Leikki siinä heti pallollaan ja keskittyi lopunkin treeniajan ihan normaalisti. Ei tosin uskaltanut juoda enää samasta vesikupista, jonka kanssa valkkari oli juuri lätrännyt.

Harmittaa vaan, kun on tehnyt tuon sosiaalistamisen eteen ihan älyttömästi töitä (Torehan on se, joka juoksi pentuna kiljuen muita koiria karkuun, jos edes vilkasivat sitä kohti). Onhan tuo herkkä, vaikkei siltä varmaan muiden silmään aina vaikutakaan, niin toivotaan nyt ettei tuosta seuraa mitään ihmeempiä ongelmia.

Noh, se siitä. Huomenna ajellaan taas Euraan (tultiinkin sieltä tiistaina takaisin kotiin...) ja sunnuntaina suunnataan Raumalle näytelmiin pyörähtämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti