30. tammikuuta 2015

Treenejä ja suunnitelmia

Lyhyen tauon jälkeen päästiin taas aksaamaan Toren kanssa. Pikkumies oli ihan intoa täynnä heti, kun pääsi hallin pihalla autosta ulos. Sai siinä pihalla vielä painia hetken treenikavereiden kanssa.

Treenailtiin vähän ohjaamista, tehtiin hypyistä ja putkista pari viiden esteen rataa. Valssausta ja persjättöjä. Mulle tuli ehkä vähän kiire keepiksen kanssa, kun on tottunut perhoskoiran vauhtiin, ja Tore oli vielä sähläystuulella, niin oli vähän haastavaa. Saatiin molemmat radat kuitenkin lopulta sujumaan. Kyllä siitä vielä hyvä aksakoira saadaan ;) Lopuksi tehtiin vielä vähän pussia ja rengasta yksittäisinä, ne sujuukin jo aika kivasti.

Muuten ei nyt olla tehty mitään ihmeempiä. Hiitämässä käyty muutamaan otteeseen, ja viimeksi hiihtolenkillä en ollutkaan ainoa koirahiihtäjä, oli yksi belgikin päässyt hommiin :) Täytyy muistaa jatkossa pitää silmät paremmin auki, siellähän saattaa näemmä joskus tulla joku vastaankin.

Huomenna lähdetään taas melkein viikoksi reissuun, suunnitelmissa on vähän uusien kavereiden näkemistä, vetotreenejä yms. kivaa. Reissun jälkeen on vähän uusia koirasuunnitelmia, mutta mikään ei ole vielä täysin varmaa, joten ei niistä vielä sen enempää ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti