11. joulukuuta 2012

Ulkoilua

Joo, ensin ilmoitan päivittäväni blogia vain viikonloppuisin ja kuitenkin päädyn kirjoittamaan arkisin ja viikonloput pidetään hiljaiseloa... :D

Lauantaina moikkailtiin kämppiksen seropia Pimua, joka kävi meillä nopeasti pyörähtämässä.

Hyvien kelien takia ollaan ulkoiltu paljon, ja tokoilu on jäänyt hetkeksi hieman vähemmälle. Vahvistetaan päivittäin jo opittuja asioita ja ollaan otettu lisäksi noudon alkeita ja todella lyhyitä seuraamispätkiä. Ulkona ollaan pyöritty suurimmaksi osaksi tässä kämpän lähistöllä, mutta pari kertaa ollaan käyty myös keskustassa ja metsässä. Hihnakäytöksen kanssa on vielä paljon tekemistä ja yritetään saada sitä nyt hiottua, kun kelien puolesta pystyy olemaan pidemmän aikaa putkeen ulkona. Lahkeissa roikkuminen on edelleen Toren suosikkiharrastus ja jos se kielletään, pitää vähintään vähän komentaa niitä tai repiä multa kengännauhat auki... Vastaantulijoita yritetään mennä aina moikkaamaan, joten otetaan nyt ainakin hetkeksi se linja, että lenkillä ei moikata vieraita ihmisiä. Sosiaalistamisen kannalta siinä tuskin menetetään mitään, kun Tore ei ole missään vaiheessa aristanut ketään ja nähdään kuitenkin paljon mulle tuttuja ihmisiä edelleen. Hankalaksi menee välillä pitää ihmisten näpit irti tuosta kakarasta, kai se sitten on niin vastustamattoman näköinen... :D



Perjantaina otetaan taas suunnaksi Eura, pääsee pikkumies bussiin ensimmäistä kertaa elämässään. Saas nähdä huutako tuo kaikkien matkustajien iloksi koko matkan, kun pääsen koulusta kolmen jälkeen ja bussi lähtee vähän yli neljä... Ei jää aikaa kakaran väsyttämiselle.

Ensi viikolla saatetaan käydä parin tunnin piipahduksella Jyväskylässä, saadaan vähän treeniä autolla kulkemiseen ja päästään tutkimaan uusia paikkoja. Jos tämä reissu nyt toteutuu, luvassa on paljon mun elämää tuon kakaran kanssa helpottava asia, mutta ei siitä vielä sen enempää ;)

Pianhan meillä alkaa myös joululoma, jolloin päästään näkemään ainakin kolme uutta koiraa ja muutamia vanhoja tuttuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti