18. joulukuuta 2012

Rokotukset

Tänään käytiin pikkumiehen kanssa hakemassa ekat rokotukset. Odotushuoneessa katseltiin kahta samanikäistä pentua, jotka olivat molemmat tuota yli puolet pienempiä. Piikkiä Tore ei tainnut edes tajuta, eli sen puolesta kaikki meni hyvin. Kävelymatkoilla lääkäriin ja takaisin jouduttiin vähän keskustelemaan siitä, onko lahkeet roikkumista varten vai ei. Tore joutui taas huomaamaan harmikseen myös sen, että kaikki eivät rakasta sitä, vaikka se rakastaakin kaikkia, eikä jokaista vastaantulijaa voi mennä moikkaamaan.

Onko parempaa näkyä kuin väsynyt ja onnellinen pieni keepis? Eläinlääkärireissu ja iso possunkorva + uusi lelu taisivat väsyttää tänään, ja eilen Bravo kävi taas kylässä, saivat pikkumiehet vähän painia. Kuvia eiliseltä löytyy täältä. Kuten huomaatte, Tore osaa olla kuvissa mahdollisimman edustavan näköinen... :D




Eurassa ei sitten käytykään viikonloppuna, yritetään ottaa torstaina onnistuneempi lähtö. Silloin on varmasti väsynyt keepis autossa mukana, eräästä toisesta pienestä karvakorvasta johtuen... ;)

Tore on viimeisen viikon sisällä päässyt tutustumaan monenlaisiin raakaruokiin. Kaikki on tähän mennessä mennyt alas hyvällä ruokahalulla, eikä maha ole reagoinut uusiin ruokiin mitenkään.

Toren "oma alue", häkki ja vessanurkkaus on poistettu ja pikkumies saa olla nykyään yksinolot ja yöt mun huoneessa vapaasti. Pissat ja kakat tulee pääsääntöisesti lehdelle, vaikka en ole sitä erikseen siihen opettanutkaan, ja aika hyvin tuo osaa pidättääkin jo. Viimeyönä ei tullut yhtään vahinkoa sisälle, kun keepis oli vähän väsynyt ja olisi vielä aamullakin halunnut jatkaa unia. Häkki on nurkassa aina ovi auki, ja sieltä Tore kömpii joka aamu esille, pitää selvästi häkkiä nukkumapaikkanaan ja se on hyvä se.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti