23. joulukuuta 2012

Pentuhulinointia ja kuusenhakua

Torstaina käytiin ekaa kertaa Mustin ja Mirrin pentuhulinoissa. Aluksi paikalla ei ollut Toren ja Jurin lisäksi kuin yksi iso pentu, oisko ollut bokserin ja irlanninsusikoiran mixaus, joka pääsi vähän läpsäisemään Torea ja oli sen jälkeen Toren mielestä ihan hirveä. Sen jälkeen oli muutkin pennut ihan kamalia ja niitä piti katsella vain kauempaa, mutta loppua kohden T oli taas aivan oma itsensä ja yritti komentaa muita leikkiin. Siellä se keepis paineli ympäri kauppaa milloin mitäkin koiraa härnäten... Siellä taisi olla loppujenlopuksi Toren ja Jurin lisäksi 7 muuta pentua, että ihan kivasti oli kavereita.

Eilen käytiin keepiksen kanssa hakemassa joulukuusi mökiltä. Lumi ei haitannut menoa ollenkaan, ja Tore uskaltaa selvästi lähteä musta kauemmas jo vieraissakin paikoissa. Pitäisi hankkia jostain pidempi liina, kun tuo viisimetrinen ei enää tunnu riittävän. Pysyishän tuo kokonaan vapaanakin muuten, mutta metsät on täynnä hiihtäjiä ja niitä olisi pakko päästä moikkaamaan, joten joku hallintaväline on oltava...

Ira ei ole vieläkään kovin innostunut Toresta. Kerran se meinasi antaa Torelle hammasta ilman syytä, mutta onneksi olin välissä ja perhonen löysi itsensä makaamasta selällään lattialla. Oon vaan tottunut tuohon keepiksen ylimääräiseen nahkaan, mutta Iran selässä ei ollutkaan sellaista... Huudosta päätellen taisi tehdä vähän kipeää, mutta eipähän ole sen jälkeen ilman syytä yrittänyt komentaa Torea. Toren mielestä taas on ihan mahtava härnätä Iraa ja saada se suuttumaan, onhan se tietysti kiva juoksuleikki juosta siltä karkuun kun se suuttuu...

Eiköhän ne tuosta toisiinsa totu kuitenkin, saavat olla samassa tilassa vain valvotusti ja pidetään huoli siitä, ettei kumpikaan härnää toista turhaan. Max on jatkuvasti eri tilassa Toren kanssa, vanhus ei luultavasti jaksaisi tuota kakaran riehumista kovin pitkään, vaikka ihan ystävällisesti ja kiinnostuneesti sen touhuja aina katseleekin. Onneksi talossa riittää tilaa koirien rajaamiselle siten, ettei yhdellekään tule liikaa yksinoloa :)

Mitään laadukkaita kuvia ei ole tällä(kään) kerralla, mutta onpahan kuvia kuitenkin. Tuolla pakkasessa en jaksa alkaa kameran asetuksia säätelemään, joten mennään automaattiasetuksilla vaan ja laatu on sen mukaista.. Ensimmäiset kuvat on kuusenhakureissulta ja viimeinen ylitumma otos meidän takapihalta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti