15. maaliskuuta 2019

Aikabudjetti

Törmäsin nettiä selaillessa koirien aikabudjettiin, ja pakkohan se oli itsekin kokeilla.


Päivä sisälsi:
Liikuntaa 2h, pari metsälenkkiä ja yksi reipas hihnalenkki
Luiden syöntiä 1,5h
Treeniä 30min, eli vartin verran kummallekin ja toinen samanlainen oman vuoron odottelua
Lepoa ja oleilua 20h, sekä pari leikkituokiota joiden kestosta ei ole mitään arviota. Ja ruoan hotkimisen muutamassa sekunnissa, koska ei olla vielä palattu kotiin ja ahmimisenestokupit odottavat siellä.

Ihan mielenkiintoista miettiä, mitä kaikkea koirien päivään oikeasti kuuluu. Tuskin tuota päivittäiseen käyttöön otan, kun meillä päivät nyt menevät aika samalla kaavalla useimmiten. Mutta varmasti tulee retkeillessä ja mökkeillessä tutkailtua koirien touhuja enemmän kellon kanssa, pääsee sitten vertaamaan paljonko se lopulta poikkeaa normaalista päivästä ajankäytön suhteen.


Molempien selät ovat paremmassa kunnossa, ja ollaan parina päivänä uskallettu taas lenkkeillä parisen tuntia putkeen. Tore on innostuksissaan lennellyt kivien päälle ja kiviltä alas kipeytymättä, joten varmaan uskalletaan ottaa taas vauhdikkaampiakin temppuja takaisin treeniin. Toisaalta HTM positioiden opettelu on sen verran kivaa, että ehkä me pysytellään niiden parissa vielä hetki. Ehkä HTM innostukseen vaikuttaa myös se, että molemmilla on freestyleen lähes valmiit koreot, joita en kuitenkaan tunnu saavan ikinä valmiiksi asti.

Kelit alkaa myös näyttää siltä, että kenties kotiin palatessa sieltä löytyisi jo jostain sulaa hiekkatiepätkää. Vähän tekisi mieli kaivaa vetovaljaat esille. Molemmille on kyllä uudetkin tilauksessa, toivottavasti ovat sopivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti