8. maaliskuuta 2019

Pientä treenivideota


Jäätikkökelit tekivät tehtävänsä, ja Tore sai selkänsä uudelleen kunnon juntturaan. On nyt viikon verran saanut päivittäin 30-40min laserhoitoa selkäänsä ja kivasti apuja siitä. Pompotellut se on edelleen satunnaisesti, mutta laserhoito on tuntunut auttavan siihenkin jonkun verran. Jatketaan laserointia ja viikonlopun aikana olisi tarkoitus hoitaa hierontapuoli myös.

Ollaan kaivattu rauhallista treenattavaa, joten mikäs sen parempi hetki tutustua HTM seuraamispositioihin. Nythän niistä on jo viisi jotenkuten hallinnassa: seuraamiset molemmilla puolilla, jalkojen välissä etuperin ja takaperin, ja mun edessä nokka mun oikeaa kättä kohti. Tore tarjoaa niitä ahkerasti itse. Pientä viilattavaa niissä vielä riittää (esim. käskysanat voisi olla kiva juttu), ennen kuin lähdetään hakemaan enemmän ja liikettä mukaan. Ihan hyvä niin, pihan jäätikkö ei houkuttele treenaamaan.


Traun selkä on onneksi pysynyt parempana, eikä ole enää kipeytynyt normaaleista lenkeistä. Toki nyt vuorostaan Toren selän takia pisimmät lenkit ovat tauolla... Trau aloitti vajaa pari viikkoa sitten vihdoin juoksutkin, odotin niitä jo kuukausi sitten. Trau on temppuillut hieman eri asioita. Jalkojen välissä oleminen on sille vähän hankalaa, kun on jäänyt jalkoihin niin monta kertaa eteen rynniessään... On nyt onneksi saanut siihen kivasti varmuutta, ja tarjoaakin sitä jo mielellään itsekin :) Lisäksi ollaan jatkettu peruuttelutreeniä ja tassuttelutemppuja:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti