19. elokuuta 2016

Torekin agiliitää!

Käytiin keskiviikkona kaverin kanssa hallilla. Rata oli kai jotenkin tähän suuntaan:


Trau sai kunnian aloittaa, otti taas häiriötä ihan kaikesta. Kaveri leikki kauempana, joku liikkui viereisellä kentällä, putkessa oli erilainen paino kuin yleensä jne. Voihan neiti nakki. Vitosen jälkeen sinkosi putkeen aika monta kertaa, olihan se nyt aika haastava, mutta yleensä Trau on niin paljon mussa kiinni ettei kamalasti väärille esteille sinkoile. Kasiputkelle en edes yrittänyt lähettää kauempaa, ei se sitä olisi vielä niin kaukaa hakenut, otetaan treenin alle. Vaikka aika hyvin sen kanssa ehti sinne juoksemaankin. Lopussa teki kuitenkin jo ihan kivasti. Vikana vielä muutama kerta vinokeppejä ja pari A:n juoksuttamista. 

Sitten herra keepis, joka oli myös matkassa mukana. Intoa ja vauhtia riitti, hallinta oli ehkä vähän hakusessa. Mitä muuta voi 9kk tauon jälkeen odottaakaan. On sen kanssa silti vaan niin kiva tehdä, vaikka vähän sähellykseksi menikin. Paljoa ei tahkottu ja rimat sai olla vielä aika alhaalla. Loppuun rallatettiin helpompi nopeasti kehitetty ratapätkä. 

Ei ole pompotuksia tai muitakaan oireita ilmestynyt. Aika tarkkaan oon sen liikkumista tarkkaillut. Treenin jälkeen jo luulin sen olevan kipeä, mutta tyyppipä piippaili vain videoiden äänille, ei se mitään kipeä ollut :D 

Video tosiaan, jatkossa näitä ei ehkä ihan näin usein tule:


Trau kävi jatkamassa ohjatuissa treeneissä tänään:


Ennen rataa tehtiin pitkästä aikaa vähän rengastreeniä, muutama kerta yksittäisenä ja hypyn ja putken kautta. Pari ekaa yritystä meni sivusta, sen jälkeen muisti idean ja sujuihan se. Rengashan oli Traulle alkuun tosi vaikea, mutta hyvin senkin idea on päähän jäänyt.

Rata oli kiva ja sujui yllättävän hyvin! 15 hypyn sai tehdä kummasta suunnasta tahansa, jätin saksalaisen takaakiertoineen kokeilematta, ei olla sitä tehty ja ehditään treenailemaan sitä myöhemmin paremmalla ajalla.

Ekalla yrityksellä tuli kolmoshypyn ohi, ihan ohjaajan virhe. Otettiin alusta, sen pystyi jopa lähettämään kutoshypyltä putkeen sen verran kaukaa, että ehdin putken toiseen päähän vastaan. 10-12 ohjaaja oli myöhässä, tehtiin persjätöillä ja tää pätkä olikin molemmille uutta. Mutta myöhässä olemisesta huolimatta Trau teki hyvin, yhden riman sähläsi alas. Loppuradassa ei sitten mitään ihmeellistä ollutkaan.

Toisella kierroksella meni vaikeimmatkin kohdat hyvin, puhdas rata ja Trau teki täysillä! :) Olisi ehtinyt tekemään loppuun vielä jotain yksittäistä, mutta jätettiin välistä, onnistuneeseen rataan on hyvä lopettaa.

Ohjaajakin on ehkä jo jotain oppinut, nykyään osaa jo hahmottaa mitä ohjauskuviota kannattaa milloinkin käyttää. Harvemmin joutuu enää kyselemään, miten joku kohta kannattaisi ohjata. Ehkä tähänkin päähän joku oppi uppoaa.


Kuvat mökkireissulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti