18. toukokuuta 2016

Uintireissu kuvin

Pikaiset kuulumiset ennen kuvapläjäystä. Trau ontui loppuviikolla vähän, joten perjantain agiliidot jäi välistä. Liikaa kaivamista mökillä oletan, eihän se kotona juurikaan pääse kaivamaan, ja mökillä oli jatkuvasti tekemässä kaivuutöitään. Lepäili viikonlopun ja nyt liikkuu taas ihan normaalisti.

Torella oli ohjatut rallytreenit sunnuntaina, ekat ulkotreenit ja paikalla olikin meidän lisäksi vain Dita. Vähän oli keskittyminen hukassa ja kerran kesken radan keepis päätti lähteä moikkaamaan koutsia ja leikkimään Ditan kanssa..? Yhdessä kohdassa eteentulossa hermostui ja alkoi räksyttää, vaikka ennen ja jälkeen teki sen hyvin. Siinä oli kyllä aika pitkä pätkä ilman palkkaa, ehkä johtui vain siitä. Toisella kerralla teki paremmin, kun palkkailin vähän tiheämpään tahtiin. Hyvin se kuitenkin pääsääntöisesti teki, eikä ottanut häiriötä edes frisbeetä heittelevistä ihmisistä tai ruohonleikkurista ihan vieressä.

Pompottelua Tore ei ole harrastanut mökkiressun pallorälläyksen jälkeen kertaakaan, joten tänään illalla yritetään ehtiä vähän canicrossailemaan pitkästä aikaa :)

Nyt niihin torstain uimareissun kuviin, koska tänään(kään) ei ole aikaa kirjoitella tänne sen enempää:









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti