11. maaliskuuta 2016

Lepäilyä, agiliitoa ja hierontaa

Vähän hiljaiseloa taas, ei me olla oikeestaan tehty mitään. Tore on saikkuillut ja Trau ottanut rennosti. Dobopallon päällä on vähän keikuttu, mutten ole vielä ehtinyt tutustumaan kirjaan kunnolla, joten ei tehdä sitäkään vielä sen kummemmin.

Trau kävi sentään tänään vähän agiliitelemässä:


Alkuun tehtiin 1-9, vitoshypyn jälkeen ei meinannut lähteä ohjauksiin mukaan, mutta muuten teki yllättävän kivasti. Tehtiin väliin kerran puomi (madallettu versio), jonka jälkeen otettiin loppurata mukaan, vaikka ne mein juoksarithan on edelleen ihan alkutekijöissään, hupsis. 12 hypylle tarjosi sinnikkäästi takaakiertoa, kun sitähän aikaisemminkin tehtiin. Lopussa alkoi selvästi jo vähän väsyttää ja vikan ratapätkän loppu menikin aika leikiksi. Mutta joka treeneissä se koira vaan jaksaa yllättää, tekee aina vähän edellistä kertaa paremmin ja innokkaammin.

Tore on lomaillut, mutta on onneksi ollut täysin kivuton jo vähän aikaa, ja saanut höntsäillä rauhaksiin metsälenkeilläkin mukana. Tänään se pääsi jo treeneihin mukaan, sai siinä ennen ja jälkeen treenien rällätä kavereiden kanssa suurimmat energiat pois, eikä vaikuttanut kipeytyvän kovastakaan juoksemisesta enää. Ehkä me taas uskalletaan lenkkeillä. On se myös hierottu, takapäästä löytyi pari kipupistettä, jotka saattoivat olla syypää kipuiluun, muuten toi nyt ei kovin pahasti juntturassa ollutkaan.

Kuulin myös huhua, että lähistöllä on mahdollisesti alkamassa koiratanssikurssi keväämmällä, otettiin se harkintaan. Turhaan valitin, ettei täällä pääse treenaamaan sitä ohjatusti, valitukseen vastattiin heti samana päivänä. Helpompihan se on vierasta lajia lähteä kokeilemaan kokeneemman opastuksella.

Nyt on muuten jollain blogin lukijalla mahdollisuus ilmaiseen koirahierontaan Helsingin Vanhassa Käpylässä su 20.3. klo. 12! Treenataan loppukoetta varten, ja tämän kerran hierottavaa ei ole saanut hieroa aikaisemmin. Ei sen kummempia vaatimuksia hierottavalle, samassa tilassa on pari muuta koiraa, joihin ei kuitenkaan ole näköyhteyttä, sekä tietysti ihmisiä siinä pällistelemässä. Sisältää alkukartoituksen ja itse hieronnan, jonka aikana kertaan luustoa ja lihaksistoa. Jos kiinnostaa, niin ei muuta kuin sähköpostia tulemaan osoitteeseen forsman.mari[at]hotmail.fi :)


2 kommenttia:

  1. Tuli mieleen, kun Torella on ollut paljon erikoisia kipuiluja ja ontumisia. Onko Torella kuvattu olkia, ranteita tai tutkittu kintereitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kuvattu/tutkittu. Joskus käynyt mielessä, mutta se on vähän jäänyt. Uskon kyllä, että sen ongelmat johtuu lähinnä selästä, kaikki sen oireilut kuitenkin voi siitä johtua ja siellä vikaa on, niin ei nyt ainakaan heti olla sen enempää tutkimassa. Jos ei tämänhetkiset muutokset ja hoidot auta, niin tutkitaan sit lisää.

      Poista